icon-idee

Je idee verder brengen

Ontwikkelingsbedrijf NHN is het eerste aanspreekpunt voor ondernemers en startups die verder willen. We helpen en adviseren jou om je innovatie of onderneming tot bloei te brengen, van business development tot financiering. Hoe we jou gaan helpen hangt af van jouw profiel. In ons eerste gesprek gaat we dat dan ook in kaart brengen: wie ben je, waar wil je heen en wat heb je nodig om daar te komen? Vertel wat meer over je innovatie en je doelgroep? Hoever ben je in het neerzetten van de organisatie eromheen? Wat voor ervaringen en successen heb je al gehad? Waar sta je in dat proces?

Je idee verder brengen
Welke ondernemers kunnen bij NHN terecht voor innovatievraagstukken?
Beschikbare programma’s voor innovatie
Reis van idee naar bedrijf
Jouw contactpersoon

Welke ondernemers kunnen bij NHN terecht voor innovatievraagstukken?

Iedereen kan in principe bij ons terecht: de jonge startup met een duurzaam, circulair idee, de gevestigde ondernemer die groeikansen ziet en de Inholland-student die een 3D-printer nodig heeft om zijn bedrijf te starten. Verbinding met de regio Noord-Holland Noord is de enige vaste voorwaarde.

Iedere ondernemer kan bij ons terecht: van de jonge startup met een duurzaam, circulair idee tot de gevestigde ondernemer die groeikansen ziet. En van de Inholland-student die een 3D-printer nodig heeft om zijn bedrijf te starten tot de ondernemer die zijn familiebedrijf verder wil ontwikkelen. 

Verbinding met de regio NHN is de enige vaste voorwaarde. Jouw onderneming is namelijk altijd verbonden aan een lokaal ecosysteem: partners en leveranciers, bedrijventerreinen en opleidingen. Het succes van jouw bedrijf is niet alleen van belang voor jezelf, maar ook voor de regionale economie.

Beschikbare programma’s voor innovatie

programma’s voor ondernemers. We werken als NHN samen met allerlei partners om op maat gesneden coaching aan te bieden. Hieronder enkele voorbeelden van actuele programma’s:

IDEA

IDEA helpt mkb ondernemers om innovatieve, aan techniek gerelateerde duurzame ideeën naar de markt te brengen. Je krijgt hier (gratis) hulp of advies van ervaren ondernemers bij het opzetten van je organisatie, (door)ontwikkelen van je innovatie, vinden van huisvesting of aantrekken van financiering.

GO!-NH

Door provincie Noord-Holland is het GO!-NH versnellingsprogramma ontwikkeld om je te helpen bij het op de markt brengen en opschalen van jouw innovatieve, duurzame product of dienst. Ons doel is om jou te helpen impact te maken op de maatschappij! GO!-NH biedt drie verschillende trajecten die aansluiten bij de fase en omvang waarin je bedrijf zich bevindt: het Accelerator traject voor start-ups, het Growth traject voor bedrijven die in de volgende fase zitten en willen groeien, en het Scale traject voor scale-ups en grotere MKB bedrijven die nieuwe markten aan willen boren.

Reis van idee naar bedrijf

Bij succesvol ondernemen staat het onderhouden van langdurige relaties centraal. Dat begint bij dat allereerste gesprek waarin je contact met ons opneemt voor een vraagstuk.

We leren elkaar kennen en starten samen een traject dat vaak jarenlang duurt. Op je reis van idee naar bedrijf word je door allerlei verschillende partijen geholpen. Voor het verifiëren van je business idee, het ontwikkelen van je technologie, de investering om te kunnen groeien, advies voor de organisatie, de aansluiting bij een markt, het vinden van huisvesting op een passend bedrijventerrein… En ook daarna is dat contact essentieel, voor de nieuwe golf aan startups en ondernemers. Die kunnen op hun beurt jouw hulp straks ook goed gebruiken.

Contactpersoon

Robin van Beijnum

Accountmanager Duurzame Energie

Meer weten over het verder brengen van jouw idee?

Neem contact met mij op en plan een vrijblijvende afspraak in. Dit kan online, telefonisch of fysiek bij ons op kantoor in Alkmaar of bij jouw bedrijf.