Werken bij

Heb jij ook de ambitie om samen met je collega’s van Noord-Holland Noord een nóg sterkere economische regio te maken? Zo zijn wij altijd op zoek naar nieuwe bedrijven die zich in onze regio willen vestigen, die de regionale topsectoren kunnen versterken waardoor niet alleen de werkgelegenheid stijgt maar we ook een toename van interessante private investeringen kunnen verwachten.

In onze organisatie zijn 25 mensen werkzaam. Ieder met zijn eigen discipline, karaktertrekken, kennisgebied en ambitie. We hebben het naar onze zin met elkaar. We halen daardoor het beste uit onszelf en daardoor groeit de organisatie als geheel. Nee, we zijn het zeker niet altijd met elkaar eens (en daar discussiëren we dan over!) maar uiteindelijk ervaren we wel een prima collegiale sfeer. Je past in ons team omdat je bij ons jezelf kunt zijn! Alleen dán komt het beste in je boven!

Controller

32 uur

Als controller werk je samen met en geef je leiding aan 1 collega, die de functie van financieel medewerker vervult. Jij stelt samen met collega’s (Europese) subsidieverantwoordingen op. Je adviseert directie en MT bij projectvoorstellen en daaraan gekoppelde investeringen. Je kent het verhaal achter de cijfers en je geeft op basis van jouw analyse advies. Je houdt toezicht op de juistheid van debiteuren-, crediteuren-, project-, uren-, salaris- en pensioenadministratie.

Management assistent (m/v)

32 uur

Wij zoeken een management assistent(e) voor het uitvoeren van secretariële werkzaamheden bij Ontwikkelingsbedrijf NHN.

Stage: Content Marketeer

Full-time, 36-40 uur

Ben je op zoek naar een marketingstage (HBO) en ben je goed met tekst, beeld en social media? Dan hebben wij een interessante stageplek voor jou!

Zit jouw ideale baan
er niet tussen?