Werken bij

Heb jij ook de ambitie om samen met je collega’s van Noord-Holland Noord een nóg sterkere economische regio te maken? Zo zijn wij altijd op zoek naar nieuwe bedrijven die zich in onze regio willen vestigen, die de regionale topsectoren kunnen versterken waardoor niet alleen de werkgelegenheid stijgt maar we ook een toename van interessante private investeringen kunnen verwachten.

In onze organisatie zijn 25 mensen werkzaam. Ieder met zijn eigen discipline, karaktertrekken, kennisgebied en ambitie. We hebben het naar onze zin met elkaar. We halen daardoor het beste uit onszelf en daardoor groeit de organisatie als geheel. Nee, we zijn het zeker niet altijd met elkaar eens (en daar discussiëren we dan over!) maar uiteindelijk ervaren we wel een prima collegiale sfeer. Je past in ons team omdat je bij ons jezelf kunt zijn! Alleen dán komt het beste in je boven!

Manager Vestigingsklimaat en Verduurzaming

(36-40 uur)

Bouwen aan organisatie & bijdragen aan verduurzaming en economische ontwikkeling in de regio

Projectleider Duurzame bedrijventerreinen & Energietransitie

32 – 40 uur

Ben jij een geboren projectleider? Weet jij alles van samenwerken in een hele dynamische omgeving, van beïnvloeding en projecten? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken.

Programmamanager/ projectmanager Taskforce Vitale Verblijfsrecreatie

20-24 uur

Zit jouw ideale baan
er niet tussen?