Vestigingslocaties: op je plek in NHN

Wil jij met jouw bedrijf werken aan een sterke toekomst in de regio van nu? Ontwikkelingsbedrijf NHN begeleidt ondernemers uit alle sectoren die zich willen vestigen in Noord-Holland Noord.

Overweeg je bedrijfsverplaatsing of is het tijd om uit te breiden op je huidige, of een nieuwe locatie? NHN helpt je bij de verkenning van de mogelijkheden op de huidige locatie of het vinden van de locatie die voldoet aan jouw ruimte- en kwaliteitseisen. Wij bieden een uitgebreid overzicht van de vestigingslocaties in de regio en hebben kennis van de gevestigde bedrijven, regelgeving en beleid. Of het nu gaat om het vestigen op een bedrijventerrein of een andere locatie, wij helpen je bij het vinden van de meest geschikte plek voor jouw onderneming.

Overzicht van de vestigingslocaties in de regio:

Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Lees verder

Vestigen
Nieuws

Hoe blijft werken binnen het bereik van wonen?

Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat werken binnen het bereik van wonen blijft? Die vraag stond dit jaar centraal tijdens het BT Event.
WonenRuimtebedrijventerreinen
Vestigen

Vestigingsklimaat voor aantrekkelijk ondernemen

Een goed vestigingsklimaat is een belangrijke voorwaarde voor economische groei. Wij geven ondernemers, de motor van onze (regionale) economie, vrij baan zich te ontwikkelen in Noord-Holland Noord.
Innoveren
Rapport

Toepassing Absorptiekoeling Geothermie

In dit onderzoek is gekeken hoe het warmteoverschot van de geothermiebronnen in de zomer nuttig ingezet kan worden voor de opwek van duurzame koude.
Groene energie
Vestigen
Rapport

Quickscan warmtenet Agriport-Middenmeer Greenvis

Verduurzamingsonderzoek naar synergiemogelijkheden op Agriport A7.
Groene energie