Vestigen

Je bedrijf vestigen in Noord-Holland Noord? Een goed vestigingsklimaat is een belangrijke voorwaarde voor economische groei. Wij geven ondernemers, de motor van onze (regionale) economie, vrij baan zich te ontwikkelen in Noord-Holland Noord.

Vestigingsklimaat voor aantrekkelijk ondernemen

Een goed vestigingsklimaat is een belangrijke voorwaarde voor economische groei. Wij geven ondernemers, de motor van onze (regionale) economie, vrij baan zich te ontwikkelen in Noord-Holland Noord. Dit doen we door onder meer sterk in te zetten op gebiedsontwikkeling, herstructurering, het bevorderen van innovatie en vernieuwing en het creëren van kansen. Voor de markt van vandaag en de ideeën van morgen. Samen bepalen en zijn wij de toekomst. 

Persoon op de foto Nico

Blog

Zo bouw je de businesscase van duurzame energie

De provincie Noord-Holland maakt vanaf medio april 2,5 miljoen subsidie beschikbaar voor collectieve energiemaatregelen. Het doel: verduurzaming aanjagen om de lokale economie te steunen. Bij veel bedrijven staat verduurzaming namelijk nog laag op de agenda en dat is zonde, want de business case kent vaak een bijzonder snelle terugverdientijd.
0 %
Projectresultaten
0
Omzet
0
Aantal banen
0
Geïnvesteerd