Vacature marketingstage

Wij hebben de ambitie om van Holland boven Amsterdam een nóg sterkere economische regio te maken. Zo zijn wij altijd op zoek naar nieuwe bedrijven die zich in onze regio willen vestigen, die de regionale topsectoren kunnen versterken waardoor niet alleen de werkgelegenheid stijgt maar we ook een toename van interessante private investeringen kunnen verwachten. Nieuwsgierig? Kijk op https://youtu.be/qmSx34s-Mjg

Aanpakker gevraagd voor afwisselende Marketingstage

Ben je op zoek naar een marketingstage (HBO) en ben je goed met tekst, beeld en social media? Vind je het leuk om zelfstandig (maar zeker niet alleen) aan de slag te gaan en je bijdrage te geven in onze communicatie uitingen? Dan hebben wij een interessante stageplek voor jou! Holland boven Amsterdam (HbA) biedt voor bezoekers een ruim aanbod aan activiteiten in de regio – je raadt het al – Boven Amsterdam. Neem vooral een kijkje op onze website www.hollandbovenamsterdam.com om meer te weten te komen over onze leuke manier van presenteren. We bieden een gevarieerde marketingstage waarin je volop aan de slag kunt met diverse sociale media, nieuwsbrieven en uitingen op onze website. Je krijgt volop mogelijkheden eigen ideeën in te brengen en we verwachten een actieve werkhouding. Samen met collega’s van het projectteam HbA geef je vorm en inhoud aan onze (online) uitingen.

Dit houdt o.a. in:
 Social media content creëren via facebook en Instagram
 Het zelf schrijven en creëren van content voor verschillende doeleinden
 Het maken van nieuwsbrieven en het coördineren van de content hiervoor
 Het schrijven en ontwikkelen van email autoresponders.
 Sfeerfoto’s en filmpjes plaatsen (beeldbank, cms, social media)
 Opzetten en bijhouden van Pinterest en Instagram.
 Assisteren bij andere marketingwerkzaamheden.
 Je gaat mee naar diverse netwerkbijeenkomsten.

Functie-eisen

 HBO opleiding in de richting van marketing/sales/communicatie
 4 of 5 dagen per week beschikbaar voor minimaal 4 maanden
 Goede beheersing van Engelse taal (Duits is een pré).
 Je bent creatief, inventief en proactief: je vindt het leuk om ook zelf vooruitgang te brengen in de marketing van Holland boven Amsterdam en in je eigen ontwikkeling.
 De werkzaamheden vinden plaats op kantoor in Alkmaar.
 Affiniteit met onze producten / branche

Ons aanbod

Bij NHN zijn 26 mensen werkzaam. Ieder met zijn eigen discipline, karaktertrekken, kennisgebied en ambitie. We hebben het naar onze zin met elkaar. We halen daarmee het beste uit onszelf en daardoor groeit de organisatie als geheel. Wij bieden een leerzame, leuke stage waarin veel ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Er is veel afwisseling en je werkt op ons prachtige kantoor in Alkmaar. En daarbij heb je ook nog eens erg gezellige collega’s! We geven je ook gelegenheid om ons aanbod goed te leren kennen door het bezoeken van ondernemers en bijeenkomsten. Daarnaast ontvang je een stagevergoeding en reiskostenvergoeding. Duur: 4/5 dagen per week en minimaal 4 maanden.

Interesse?

Bij interesse in deze functie kun je je sollicitatie sturen naar Caroline van Dijk-HR: cdijk@nhn.nl. We ontvangen je reactie graag uiterlijk 1 dec 2019. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met Wouter Blanken, Online manager HbA via 06-11195645.

Over Ontwikkelingsbedrijf NHN

Het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN) is een uitvoeringsorganisatie van gemeenten in Noord-Holland Noord en Provincie Noord-Holland. NHN is in de regio een vast aanspreekpunt voor alle zaken die met ontwikkeling van de regio te maken hebben. We weten wat er speelt, en brengen ondernemers, onderzoekers, investeerders en overheden samen. NHN heeft daarbij drie ‘kernactiviteiten’:
1. We helpen ondernemers bij hun investeringen in de regio.
2. We trekken nieuwe bedrijven aan door in te zetten op marketing en acquisitie.
3. We dragen bij aan een verdere verbetering van het vestigingsklimaat.
Veel activiteiten van het Ontwikkelingsbedrijf NHN betreffen regionale gebiedsontwikkeling in combinatie met ondersteuning van ondernemers bij groei en innovatie in de brede zin des w0ords. NHN legt de focus daarbij op de topsectoren van de regio, namelijk energie, water (maritiem/offshore), data/ICT, toerisme en agri-food.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Share This