Vacature junior content marketeer & salessupport destinatiemarketing Holland boven Amsterdam

Herken jij je in het volgende?

Je ambieert geen vastgetimmerde en strikt omkaderde functie; je wilt vooral een rol hebben waarbij je betekenisvol kunt zijn voor de organisatie, voor de stakeholders van die organisatie, voor zijn doelstellingen, visie en missie en… daardoor vanzelfsprekend ook voor jezelf!
Je vindt het niet erg om hard te werken, te opereren in politieke dwarsverbanden, je weet hoe je om moet gaan met verschillende belangen, je bent in staat om draagvlak te creëren voor jouw sprankelende ideeën (hoe verrassend ze ook zijn!) en je weet hoe je moet overtuigen. Je weet als geen ander hoe je energie brengt en hoe het jou persoonlijk ook energie oplevert.
Als dit alles jou prikkelt, dan is het een must om verder te lezen. Wij willen met jou in gesprek! Wij – van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord – zoeken namelijk een

Junior content marketeer en salessupport

36-40 uur

Wij zijn op zoek naar een getalenteerde junior content marketeer en salessupport. Je ondersteunt de projectleiders en de commercieel manager en gaat enthousiast aan de slag met onze online omgeving. Je bent onderdeel van het team van Holland boven Amsterdam binnen het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord. Je ambitie is om onze online omgeving en haar marketingactiviteiten nog beter te laten werken.

Sinds 1 april 2016 voeren we de destinatiemarketing uit onder de naam Holland boven Amsterdam. Om zo voor het gebied ten noorden van de metropool Amsterdam de destinatiemarketing als geïntegreerde activiteit uit te voeren in opdracht van de gemeenten in dit gebied.

De destinatiemarketing opdracht versterkt het vrijetijdsaanbod door het gebied als een aantrekkelijke bestemming te promoten. Het doel is verhoging van de gemiddelde dagbesteding, groei van het aantal gasten en verlengen van de verblijfsduur. De marketing is erop gericht gasten van buiten ons gebied te verleiden en te inspireren tot een (herhaal)bezoek en om mensen uit de regio te bewegen tot een bezoek aan andere iconen binnen het gebied. De middelenmix die hiervoor ingezet wordt bestaat uit een online omgeving: www.hollandbovenamsterdam.com, marketingcampagnes, beurzen, offline activiteiten en persbenadering. Bij de uitvoering wordt samengewerkt met lokale, regionale en nationale marketingpartijen.

We hebben jouw belangrijkste taken hieronder op een rijtje gezet:
 Je beheert en onderhoud de website op inhoudelijk niveau middels een CMS en bewaakt de huisstijl.
 Je controleert en stuurt aan op de juiste invoer in de database (NDTRC) die i.s.m. partners uitgevoerd wordt.
 Je geeft vorm aan SEO en SEA strategie in samenwerking met de online marketeer.
 Je analyseert en interpreteert statistieken en andere tools.
 Je schrijft en redigeert web-teksten en coördineert social media activiteiten.
 Je bereid voor, voert uit en coördineert marketingactiviteiten (bijvoorbeeld in de vorm van reclamecampagnes, beurzen, persreizen) al dan niet in samenwerking met externe bureaus.
 Je ondersteunt de commercieel manager bij contacten met bedrijfsleven/acquisitie.
 Ondersteunen van de hospitality taken op events/beurzen.

Zo versterk je ons team. En ….. jezelf!
 Jij hebt minimaal mbo+/hbo werk- en denkniveau.
 Je hebt één tot drie jaar werkervaring en aantoonbare ervaring op het gebied van marketing.
 Je hebt kennis van de regio Holland boven Amsterdam en beschikt over een netwerk in de vrijetijdseconomie.
 Naast een goede beheersing van de Nederlandse taal spreek je ook een aardig woordje over de grens, waarbij beheersing van Engels en Duits een pre is.
 Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden bent probleemoplossend.
 Daarnaast ben je nieuwsgierig, heb je een kritische grondhouding en ben je een teamspeler.

Ons aanbod

Bij NHN zijn 25 mensen werkzaam. Ieder met zijn eigen discipline, karaktertrekken, kennisgebied en ambitie. We hebben het naar onze zin met elkaar. We halen daarmee het beste uit onszelf en daardoor groeit de organisatie als geheel. Nee, we zijn het zeker niet altijd met elkaar eens (en daar discussiëren we dan over!) maar uiteindelijk ervaren we wel een prima collegiale sfeer. Natuurlijk kunnen we in deze vacature zeggen dat ‘je gevoel voor humor moet hebben’ en ‘flexibel’ moet zijn, maar we zijn geen organisatie van clichés. Je past in ons team omdat je bij ons jezelf kunt zijn! Alleen dán komt het beste in je boven!
Iedereen die bij NHN komt werken, wordt een passend salaris geboden met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk ga je één of twee keer per jaar lekker op vakantie! (Het leven bestaat immers niet alleen uit werken). Met jouw vakantiegeld en een eindejaarsuitkering kun je beslist uit leuke bestemmingen kiezen.

Interesse?

Ben je nog steeds enthousiast? We hopen van wel. We kijken uit naar je reactie. Jij mag bepalen hoe je wilt solliciteren. Immers, jij zet content naar je hand! We ontvangen je reactie echter wel graag uiterlijk 14 december 2018.
Als je vragen hebt kun je contact opnemen met Marlies Groot, projectleider Holland boven Amsterdam via 06-13427722. En als je iets wilt toesturen kan dat naar Caroline van Dijk-HR: cdijk@nhn.nl.

Over Ontwikkelingsbedrijf NHN

Het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN) is een uitvoeringsorganisatie van gemeenten in Noord-Holland Noord en Provincie Noord-Holland.
NHN is in de regio een vast aanspreekpunt voor alle zaken die met ontwikkeling van de regio te maken hebben. We weten wat er speelt, en brengen ondernemers, onderzoekers, investeerders en overheden samen. NHN heeft daarbij drie ‘kernactiviteiten’:

1. We helpen ondernemers bij hun investeringen in de regio;
2. We trekken nieuwe bedrijven aan door in te zetten op marketing en acquisitie en
3. We dragen bij aan een verdere verbetering van het vestigingsklimaat.

Veel activiteiten van het Ontwikkelingsbedrijf NHN betreffen regionale gebiedsontwikkeling in combinatie met ondersteuning van ondernemers bij groei en innovatie in de brede zin des woords. NHN legt de focus daarbij op de topsectoren van de regio; namelijk energie, water (maritiem/offshore), data/ICT , toerisme en agri-food.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Download hier de vacature in pdf.

Share This