Ontdek Holland

Noord-Holland Noord, het échte Holland. Rust, ruimte, natuur, cultuur – authentiek en innovatief. Een inspirerende beleving, gewoon om de hoek.

Historisch ontspannen

Verder dan het oog reikt biedt Noord-Holland Noord ruimte voor fietsen, varen, vissen, zeilen, wandelen én ondernemen. De regio waar hard – én slim – werken uitgevonden is. Kijk om je heen en je weet genoeg. De waterwerken en het werelderfgoed zijn zichtbare en tastbare voorbeelden van Hollandse nuchterheid en creativiteit. Een verleden dat tot op de dag van vandaag de ambitie en wil om het beter te doen stimuleert. 

Foto van mensen in een bootje
Foto van een molen

Wees welkom, het hele jaar lang

In de rijke, historische regio worden succesverhalen geschreven. We bedenken, ontdekken, onderzoeken en creëren. Met elkaar, voor de wereld om ons heen. En dat laten we bezoekers maar wat graag beleven. Daarom staat de deur in Noord-Holland Noord altijd open. Unieke evenementen, het hele jaar door, de prachtige natuur en karakteristieke cultuur én natuurlijk de ondernemers en bedrijven die zich elke keer opnieuw bewijzen en ontdekken. 

Noord-Holland Noord: het hart van Holland

De unieke combinatie van de inspirerende verhalen van toen en het échte Holland van nu, omringd door de zee – in een omgeving in beweging, blijft verrassen. Daar kom je tot rust. En wij werken dagelijks hard aan het versterken van deze ervaringen. Samen met Holland boven Amsterdam, betrokken bewoners en ambitieuze ondernemers bouwen we aan het Noord-Holland Noord van de toekomst. Op land, op water – het échte Holland, voor altijd in het hart. 

Foto van chalets - Verblijfsrecreatie

Gerelateerd