Toerisme

In Noord-Holland Noord vind je alles wat het échte Holland te bieden heeft.

Ontdek het échte Holland

In Noord-Holland Noord vind je alles wat het échte Holland te bieden heeft. Uitgestrekte weilanden, rollende duinen, hoge bomen en lage polders. In al dit groen en water, wordt gewerkt aan de toekomst – van de regio, van Nederland en van de wereld. 

Blog

Toerisme in NHN krijgt extra boost

Er is een speciale Taskforce in het leven geroepen om ondernemers, provincie, gemeenten en organisaties samen te brengen om verblijfsrecreatie in NHN te versterken en verbeteren.

ONTDEK HET ECHTE HOLLAND

Noord-Holland Noord, het échte Holland. Rust, ruimte, natuur, cultuur – authentiek en innovatief. Een inspirerende beleving, gewoon om de hoek. Verder dan het oog reikt biedt Noord-Holland Noord ruimte voor fietsen, varen, vissen, zeilen, wandelen én ondernemen. De regio waar hard – én slim – werken uitgevonden is.

De unieke combinatie van de inspirerende verhalen van toen en het échte Holland van nu, omringd door de zee, blijft verrassen. Daar kom je tot rust. En wij werken dagelijks hard aan het versterken van deze ervaringen. Samen met Holland boven Amsterdam, betrokken bewoners en ambitieuze ondernemers bouwen we aan een sterk toeristisch verhaal. Op land, op water – het échte Holland, voor altijd in het hart.

0 %
Projectresultaten
0
Omzet
0
Aantal banen
0
Geïnvesteerd