Regiosafari

De Regiosafari is hét gratis event voor iedereen die werkzaam is in de gastvrijheidssector in de regio Noord-Holland Noord.

Wat is een Regiosafari?

Regiosafari is dé dag voor toeristische ondernemers, cultuurmakers, overheden, onderwijs en destinatiemarketingorganisaties uit de regio die actief zijn in de gastvrijheidssector. De dag staat dan ook volop in het teken van elkaar ontmoeten, inspireren en bovenal: samenwerken en van elkaar leren. Het thema dit jaar is ‘Toekomstbestendig personeelsbeleid en vergroten van jouw naamsbekendheid’! Tijdens  het gezamenlijke ochtendprogramma komen inspirerende sprekers aan bod en ’s middags gaan we met de bus op safaritour door de regio om een kijkje te nemen bij inspirerende collega-ondernemers. Altijd al eens een kijkje achter de schermen willen nemen van die onderneming waar je al zo vaak langs bent gereden? Dit is je kans! Tussendoor is er uiteraard voldoende gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en nieuwe contacten te ontmoeten en de dag sluiten we gezamenlijk af met een hapje en een drankje.

Ook in 2022 gaan we weer op safari in de regio’s De Kop, Westfriesland en Alkmaar. Het volledige programma vind je op de aparte pagina’s:


Terugblik Regiosafari's 2021

Ben je benieuwd naar een impressie van de Regiosafari’s van 2021? Klik op onderstaande button en kijk de NHNEXT streams, aftermovies, presentaties en meer van Regiosafari De Kop, Westfriesland en regio Alkmaar terug.

De Regiosafari’s zijn ontstaan vanuit de samenwerking tussen ondernemers, ondernemersfederaties, brancheverenigingen HISWA-RECRON en Koninklijke Horeca Nederland, provincie Noord-Holland, gemeenten, Holland boven Amsterdam en het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord.

Persoon op de foto - Géke McNab

Meer informatie? Contact Géke!

Géke McNab is projectleider Toerisme & Recreatie bij Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en tevens initiatiefnemer van de Regiosafari’s. Heb je een vraag? Neem dan contact met haar op.


Blijf op de hoogte!

Wil je dat we je op de hoogte brengen van deze en andere events voor toeristische ondernemers?

Schrijf je dan hier in!

Gerelateerd