Regiosafari

De Regiosafari is hét gratis event voor iedereen die werkzaam is in de gastvrijheidssector in de regio Noord-Holland Noord.

Logo - noord holland noord

Wat is een Regiosafari?

Leg je wandelschoenen en verrekijker klaar, we gaan weer op Regiosafari! De Regiosafari is het gratis event voor toeristische ondernemers, cultuurmakers, overheden, onderwijs en destinatiemarketingorganisaties uit de regio die actief zijn in de gastvrijheidssector. Deze dag staat volop in het teken van ontmoeten, inspireren, samenwerken en vooral van elkaar leren.

De thema’s dit jaar zijn duurzaamheid en generatiemanagement. Trends, tegentrends, concepten voor nu en later, het maken van duurzamere keuzes, werken met én voor verschillende generaties. Hoe pas je dit toe binnen jouw onderneming? En hoe zorg je dat je relevant blijft, nu en in de toekomst? Tijdens het gezamenlijke ochtendprogramma komen inspirerende sprekers aan bod en ’s middags gaan we met de bus op safari door de regio om een kijkje te nemen bij collega-ondernemers. Tussendoor is er uiteraard voldoende gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en nieuwe contacten te leggen. De dag sluiten we gezamenlijk af met een hapje en een drankje.

Altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen bij die onderneming waar je al zo vaak langs bent gereden? Dit is je kans!

Dit zijn de data van de Regiosafari’s 2023:

Terugblik Regiosafari's 2022

In 2022 gingen we voor het eerst écht op safari door alle drie de regio’s: De Kop, Westfriesland en regio Alkmaar. In totaal stapten bijna 300 toeristische ondernemers en medewerkers van marketingorganisaties, overheden en onderwijs in de bussen om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. 

Terugblik Regiosafari's 2021

Een impressie van de Regiosafari’s in 2021? Klik op onderstaande button en kijk de NHNEXT streams, aftermovies, presentaties en meer van Regiosafari De Kop, Westfriesland en regio Alkmaar terug.

De Regiosafari’s zijn ontstaan vanuit de samenwerking tussen ondernemers, ondernemersfederaties, brancheverenigingen HISWA-RECRON en Koninklijke Horeca Nederland, provincie Noord-Holland, gemeenten, Holland boven Amsterdam en het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord.

Meer informatie? Contact Lacina

Lacina Thirij is projectmedewerker bij Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en organiseert mede de Regiosafari’s. Heb je een vraag? Neem contact met haar op.


Blijf op de hoogte!

Wil je dat we je op de hoogte brengen van deze en andere events voor toeristische ondernemers?

Schrijf je dan hier in!

Gerelateerd