Regiosafari

De Regiosafari is hét gratis event voor iedereen die werkzaam is in de gastvrijheidssector in de regio Noord-Holland Noord.

Wat is een Regiosafari?

Regiosafari is dé dag voor toeristische ondernemers, cultuurmakers, overheden, onderwijs en destinatiemarketingorganisaties uit de regio die actief zijn in de gastvrijheidssector. De dag staat dan ook volop in het teken van elkaar ontmoeten, inspireren en bovenal: samenwerken en van elkaar leren. Tijdens  het gezamenlijke ochtendprogramma komen inspirerende sprekers aan bod en ’s middags gaan we met de bus op safaritour door de regio om een kijkje te nemen bij inspirerende collega-ondernemers. Altijd al eens een kijkje achter de schermen willen nemen van die onderneming waar je al zo vaak langs bent gereden? Dit is je kans! Tussendoor is er uiteraard voldoende gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en nieuwe contacten te ontmoeten en de dag sluiten we gezamenlijk af met een hapje en een drankje. 

De Regiosafari’s 2022 waren een groot succes. Het thema deze edities was ‘Toekomstbestendig personeelsbeleid en vergroten van jouw naamsbekendheid’. Ga voor een inkijkje in eerdere edities naar onderstaande links. 

Terugblik Regiosafari's 2022

In 2022 gingen we voor het eerst écht op safari door alle drie de regio’s: De Kop, Westfriesland en regio Alkmaar. In totaal stapten bijna 300 toeristische ondernemers en medewerkers van marketingorganisaties, overheden en onderwijs in de bussen om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. 

Terugblik Regiosafari's 2021

Ben je benieuwd naar een impressie van de Regiosafari’s van 2021? Klik op onderstaande button en kijk de NHNEXT streams, aftermovies, presentaties en meer van Regiosafari De Kop, Westfriesland en regio Alkmaar terug.

De Regiosafari’s zijn ontstaan vanuit de samenwerking tussen ondernemers, ondernemersfederaties, brancheverenigingen HISWA-RECRON en Koninklijke Horeca Nederland, provincie Noord-Holland, gemeenten, Holland boven Amsterdam en het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord.

Persoon op de foto - Géke McNab

Meer informatie? Contact Géke!

Géke McNab is projectleider Toerisme & Recreatie bij Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en tevens initiatiefnemer van de Regiosafari’s. Heb je een vraag? Neem dan contact met haar op.


Blijf op de hoogte!

Wil je dat we je op de hoogte brengen van deze en andere events voor toeristische ondernemers?

Schrijf je dan hier in!

Gerelateerd