Toerisme
Event

Regiosafari 2022

De regiosafari is hét gratis event voor iedereen die werkzaam is in de gastvrijheidssector in de regio Noord-Holland Noord.
Logo - noord holland noord

Terugblik regiosafari's 2022

Regiosafari De Kop

Voor het ochtendprogramma van Regiosafari De Kop verzamelde bijna 100 toeristische organisaties en medewerkers van marketingorganisaties, overheden en onderwijs zich bij theater De Kampanje in Den Helder. Na de energieke officiële opening van Fotigui Camara, wethouder Toerisme & Recreatie Den Helder, was het tijd voor het ochtendprogramma. Gespreksleider Monique Ooms ging in gesprek met Evelien van den Bosch over het thema Personeel. Waarna zij samen met ondernemer Dave Kleine hun inspirerende ervaringen deelden. Jon Ruigrok deelde vervolgens zijn tips voor het vergroten van jouw naamsbekendheid. Met een prikkelend panelgesprek tot gevolg van Marbel de Graaf, Niek Hietberg en het publiek. ’s Middags gingen de deelnemers de regio in. Op bezoek bij collega-ondernemers van Duynpark het Zwanenwater, Dierenpark Hoenderdaell en de Helderse Jongens in Fort Westoever.

Regiosafari de Podcast

Nieuw deze editie is de Regiosafari podcast. Luister de presentaties van Evelien en Jon én de panelgesprekken met ondernemers uit de Kop nu terug. Oortjes in en luisteren maar!🎧

Fotoalbum De Kop

Tijdens Regiosafari De Kop zijn volop beelden geschoten. Bekijk via onderstaande link hoe mooi jij bent vastgelegd!


Regiosafari Westfriesland

Op 29 september vond de eerste editie van Regiosafari Westfriesland plaats. Het ochtendprogramma vond plaats bij Restaurant De Nadorst. Ruim 80 aanwezigen werden geprikkeld door de presentaties van Evelien van der Bosch en Jon Ruigrok waarna Rob Baltus, Inge Kuyt, Bianca van Putten en Laura Oosterbaan hun inspirerende ervaringsverhalen deelden onder leiding van gespreksleider Monique Ooms. Na de ondernemersmarkt vetrokken de bussen naar Museumstroomtram Hoorn- Medemblik, Villavakantiepark IJsselhof en belevingsboerderij Zuiderzeevarken. De dag is weer afgesloten met een hapje en een drankje bij De Nadorst. 

Fotoalbum Westfriesland

Tijdens Regiosafari Westfriesland zijn volop beelden geschoten. Bekijk via onderstaande link hoe mooi jij bent vastgelegd!


Regiosafari Alkmaar

Op woensdag 5 oktober kwamen ruim 100 ondernemers en andere medewerkers binnen de gastvrijheidssector samen in de Cultuurkoepel in Heiloo. De 4e editie van Regiosafari Alkmaar werd officieel geopend door Mascha ten Bruggencate, burgemeester van gemeente Heiloo. Het ochtendprogramma was gevuld met de presentaties van Evelien van den Bosch en Jon Ruigrok en de enthousiaste verhalen van collega-ondernemers Frank la Croix (Restaurant Het Ruiterhuys), Ron Karels (Museum BroekerVeiling), Tjerk Jansen (Strandhotel Camperduin) en Ruby Groen (Langedijkeruitjes). ’s Middags gingen de drie themabussen langs toffe en unieke locaties in de regio Alkmaar. zoals Camping Geversduin, bezoekerscentrum De Hoep, Erfgoedpark De Hoop, De Egmonden en het Ringerkwartier.

Fotoalbum regio Alkmaar

Tijdens Regiosafari Alkmaar zijn volop beelden geschoten. Bekijk via onderstaande link hoe mooi jij bent vastgelegd!

De Regiosafari’s zijn ontstaan vanuit de samenwerking tussen ondernemers, ondernemersfederaties, brancheverenigingen HISWA-RECRON en Koninklijke Horeca Nederland, provincie Noord-Holland, gemeenten, Holland boven Amsterdam en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord.

Meer informatie? Contact Daniëlle!

Danielle Beers heeft in 2022 de Regiosafari’s mede georganiseerd. Heb je een vraag? Neem dan contact met haar op.

Gerelateerd