GO!-NH Accelerator

GO!-NH is een accelerator (groeiversnelling programma) van de provincie Noord-Holland. Deze speciaal ontwikkelde programma’s ondersteunen startups en MKB’ers bij het op de markt brengen en opschalen van innovatieve producten en diensten op het gebied van duurzaamheid.

professionele coaching

Met trainingen, tools en professionele coaching door experts ontwikkel je jouw bedrijf.

GO!-NH heeft drie verschillende trajecten samengesteld, zodat ondernemers de beste ondersteuning krijgen die past bij de fase en omvang waarin hun bedrijf zich bevindt. Daarnaast vormt de GO!-NH Academy een laagdrempelige ontmoeting met GO!-NH waarbij masterclasses ook los gevolgd kunnen worden.

GO!-NH Accelerator 2021

Samenwerking provincie Noord-Holland, Innomics en Ontwikkelingsbedrijf NHN

Het nieuwe GO!-NH  programma wordt in opdracht van provincie Noord-Holland uitgevoerd door een consortium van Innomics en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord.

Provincie Noord-Holland ondersteunt met GO!-NH innovatie programma’s MKB-bedrijven, startups en scale-ups bij het op de markt brengen en opschalen van innovatieve producten en diensten op het gebied van duurzaamheid. GO!-NH is één van de MKB-innovatie instrumenten van de provincie Noord-Holland. Andere instrumenten om innovatie te stimuleren zijn het investerings­gereed programma PIM, Innovatiefonds NH en de MIT-subsidie­regeling. Initiatiefnemers Provincie Noord-Holland, Innomics en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord werken samen aan de verschillende GO!-NH innovatieprogramma’s.

Innomics organiseert innovatie en versnelling bij MKB bedrijven, grote ondernemingen, multinationals en industrieën. Top down, door middel van het faciliteren van innovatie strategie en het begeleiden van transformatie. Bottom up, door het concreet versnellen en innoveren van teams met een nieuwe skillset, mindset en toolset. Innomics is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het GO!-NH programma.

Het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN) is een uitvoeringsorganisatie van gemeenten in Noord-Holland Noord en Provincie Noord-Holland. NHN helpt ondernemers bij hun investeringen in de regio NHN. Het GO!-NH programma biedt een mooie uitbreiding op het dienstenpakket van NHN, waarmee ondernemers en start-ups in Noord-Holland Noord nog beter worden ondersteund bij hun groei en ontwikkeling.

Bekijk de NHNEXT livestream over GO!-NH

bekijk de lanceringsvideo van 5 november

Tijdens de NHNEXT stream waren André Knol en Daniël Banis te gast en vertelden over de samenwerking met GO!-NH.
Er werd terug gekeken op de afgelopen edities van GO!-NH in 2018-2020 en vooruit gekeken naar de nieuwe vorm van het programma.

Zo werd er gesproken over de nieuwe samenwerking tussen Innomics en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN), maar ook over de drie nieuwe programma’s die naast de GO!-NH Accelerator georganiseerd gaan worden.

Bekijk de beelden hieronder terug!

abdellah
ezzerari

projectleider GO!-NH

daniel
banis

projectleider GO!-NH

Op de hoogte blijven van GO!-NH?

Klik op de link en schrijf je in voor de interesselijst. Je zult dan periodiek op de hoogte gehouden worden wanneer nieuwe GO!-NH programma’s starten.

gerelateerd

NHN
Nieuws

Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid (NOW)

De aangescherpte coronamaatregelen per 28 november 2021 hebben grote gevolgen voor ondernemers en werkenden. Daarom breidt het kabinet het steunpakket uit.
Coronavirus
Agrifood
Nieuws

Glasmonitor laat verduurzaming en modernisering glastuinbouwsector zien

Tot nu toe was er weinig gedetailleerde informatie over de glastuinbouw in Noord-Holland beschikbaar. De glasmonitor brengt daar verandering in. De monitor laat onder meer zien waar de glastuinbouw in Noord-Holland zich bevindt en welke gewassen er worden geteeld.
Energie
Nieuws

Noord-Holland vraagt Europese steun voor waterstofplannen

Noord-Holland kan een flinke bijdrage leveren aan het vergroenen van de economie en er zo voor zorgen dat ook Nederland de Fit For 55 doelstellingen van de Europese Unie realiseert.
Waterstof
Innoveren
Nieuws

Trots op je bedrijf? Laat het zien tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2022!

Van 21 t/m 26 maart 2022 ontmoeten inwoners, bedrijven en onderwijs elkaar tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen. Na drie succesvolle edities in West-Friesland – en uitstel van de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2020 door corona – openen ook bedrijven in de regio Alkmaar en de Kop van Noord-Holland hun deuren.