GO!-NH Accelerator

GO!-NH is een accelerator (groeiversnelling programma) van de provincie Noord-Holland. Deze speciaal ontwikkelde programma’s ondersteunen startups en MKB’ers bij het op de markt brengen en opschalen van innovatieve producten en diensten op het gebied van duurzaamheid.

professionele coaching

Met trainingen, tools en professionele coaching door experts ontwikkel je jouw bedrijf.

GO!-NH heeft drie verschillende trajecten samengesteld, zodat ondernemers de beste ondersteuning krijgen die past bij de fase en omvang waarin hun bedrijf zich bevindt. Daarnaast vormt de GO!-NH Academy een laagdrempelige ontmoeting met GO!-NH waarbij masterclasses ook los gevolgd kunnen worden.

Afbeelding logo - GO!-NH Accelerator 2021
Foto van GO!-NH On Stage

Samenwerking provincie Noord-Holland, Innomics en Ontwikkelingsbedrijf NHN

Het nieuwe GO!-NH  programma wordt in opdracht van provincie Noord-Holland uitgevoerd door een consortium van Innomics en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord.

Provincie Noord-Holland ondersteunt met GO!-NH innovatie programma’s MKB-bedrijven, startups en scale-ups bij het op de markt brengen en opschalen van innovatieve producten en diensten op het gebied van duurzaamheid. GO!-NH is één van de MKB-innovatie instrumenten van de provincie Noord-Holland. Andere instrumenten om innovatie te stimuleren zijn het investerings­gereed programma PIM, Innovatiefonds NH en de MIT-subsidie­regeling. Initiatiefnemers Provincie Noord-Holland, Innomics en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord werken samen aan de verschillende GO!-NH innovatieprogramma’s.

Innomics organiseert innovatie en versnelling bij MKB bedrijven, grote ondernemingen, multinationals en industrieën. Top down, door middel van het faciliteren van innovatie strategie en het begeleiden van transformatie. Bottom up, door het concreet versnellen en innoveren van teams met een nieuwe skillset, mindset en toolset. Innomics is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het GO!-NH programma.

Het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN) is een uitvoeringsorganisatie van gemeenten in Noord-Holland Noord en Provincie Noord-Holland. NHN helpt ondernemers bij hun investeringen in de regio NHN. Het GO!-NH programma biedt een mooie uitbreiding op het dienstenpakket van NHN, waarmee ondernemers en start-ups in Noord-Holland Noord nog beter worden ondersteund bij hun groei en ontwikkeling.

Bekijk de NHNEXT livestream over GO!-NH

Persoon op de foto - Abdellah-Ezzerari

abdellah
ezzerari

projectleider GO!-NH

Op de hoogte blijven van GO!-NH?

Klik op de link en schrijf je in voor de interesselijst. Je zult dan periodiek op de hoogte gehouden worden wanneer nieuwe GO!-NH programma’s starten.

Gerelateerd

Innoveren
Nieuws

LEADER programma van start in West-Friesland en Kop van Noord-Holland

Plattelandsontwikkeling in de Kop en West-Friesland krijgt impuls van bijna €8 miljoen.
LEADER
Innoveren
Blog

Op zoek naar innovatiefinanciering? 6 praktische tips om investeerders te overtuigen

Heb je een innovatief idee en wil je weten hoe je jouw innovatie financieel van de grond krijgt? In dit blog geven we je praktische tips om financiers te overtuigen in jouw plan te investeren.
Innoveren
Nieuws

Noord-Holland scoort hoog op innovatie

Uit recente gegevens van het EU’s Regional Innovation Scoreboard (RIS) blijkt dat Noord-Holland de meest innovatieve regio in Nederland is. Dit plaatst de provincie niet alleen aan de top in Nederland, maar ook als een vooraanstaande innovator in Europa.
Energie
Kennisbank

Haalbaarheidsverkenning LH2 bunkerfaciliteit Den Helder