Ondernemersloket

Ondernemers moeten met allerlei zaken rekening houden: financiering, regelgeving, eigendomsrechten, nieuw personeel, noem het maar op. Ontwikkelingsbedrijf NHN begeleidt bedrijven bij hun innovaties en investeringen, met het oog op het creëren van nieuw werk in de regio.

NHN is het Loket voor ondernemers in de regio

Uit de praktijk blijkt dat veel vragen aan het Ondernemersloket betrekking hebben op de overheden (gemeenten, provincie) en NHN kan ondernemers of accountmanagers direct in contact brengen met de ambtenaren. Uit die samenwerkingen groeit een sterk regionaal netwerk. De kracht van het bedrijfsleven kan niet onderschat worden: 80% van de nieuwe banen komt van het al in de regio gevestigde bedrijfsleven. Niet voor niets rolt het Ondernemersloket de rode loper uit voor ondernemers.

gerelateerd

Innoveren
Project

MKB Werkplaats Digitaal Ondernemen

De MKB Werkplaats Digitaal Ondernemen verbindt studenten met het MKB in West-Friesland zodat zij hulp kunnen bieden bij digitaliseringsvraagstukken van de ondernemers.
MKBDigitaliseringWerkplaats
Innoveren
Nieuws

Goed voorbereid de toekomst in met de MKB Werkplaats Digitaal Ondernemen

Ben jij ondernemer in West-Friesland en wil je jouw bedrijf voorbereiden op de toekomst? Dan is de MKB Werkplaats Digitaal Ondernemen misschien wel iets voor jou.
MKBWerkplaatstoekomst
Innoveren
Nieuws

Investa van start op nieuwe locatie

Energy Innovation Park in Alkmaar wordt nieuwe thuisbasis
EnergietransitieGroene energiebedrijventerreinen
Innoveren
Blog

Welkom in de energie regio Noord-Holland Noord!

Kunnen we de regio Noord-Holland Noord een energie regio noemen? Ja, we kunnen de regio Noord-Holland Noord met recht een energie regio noemen. Denk bijvoorbeeld aan de productie van gas, olie, wind, zon, geothermie en waterstof, waar we in de afgelopen jaren veel innovaties hebben zien opkomen. Kennisontwikkeling is hierbij een belangrijke factor. Met de fundamentele kennis van ECN by TNO en de jarenlange ervaringen in het veld, is het logisch dat ondernemers opstaan die met nieuwe ideeën en nieuwe producten bedrijven in de energiesector starten. En met succes!
EnergietransitieGroene energie