NHNEXT

De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. NHNEXT verleend toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie die daarbij cruciaal is.

WHAT'S NEXT?

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners.

Meer livestreams

Investeren
Livestream

Nieuwe uitdagingen vragen om nieuwe denkers

Er is veel gaande, voor de ene sector gouden tijden als nooit te voren, voor velen de moeilijkste tijden. Hoe kijk je naar de toekomst? Welke keuzes maak je voor je bedrijf.
Innoveren
Livestream

Halve Finale Present Your Startup Alkmaar

Present Your Startup Alkmaar begon met 32 startups en begin maart zijn 10 startups een week in een hotel verbleven om onder druk te werken aan hun ondernemersplan, financieel model en pitch.
NHN
Livestream

Noord-holland noord onderneemt

Op 7 juli gaat Thijs Pennink in gesprek met Hans Huibers, Eef van den Broek en Rob Niele van de regionale ondernemersverenigingen. Zij vertegenwoordigen een grote en diverse achterban.