Coronavirus: informatie voor ondernemers

Het coronavirus houdt Nederland – en de wereld – stevig in haar greep. Nationaal en internationaal zijn verregaande maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Steeds meer bedrijven in Noord-Holland Noord voelen de economische en maatschappelijke gevolgen van het virus en met name de beperkingen die (regionaal) van kracht zijn.

Hoe groot die gevolgen exact zijn, dat moet de toekomst uitwijzen.

Vast staat dat ondernemers en bedrijven niet ontkomen aan de negatieve effecten van het coronavirus binnen het zakelijke landschap. Wereldwijd, maar óók in onze regio. Als ontwikkelingsbedrijf ondersteunen we ondernemers in Noord-Holland Noord op elk mogelijk vlak. Zoek je hulp of wil je juist andere ondernemers door de coronacrisis heen helpen? Ontwikkelingsbedrijf NHN staat voor je klaar. Juist en vooral in deze lastige tijd. 

Coronahulp Ontwikkelingsbedrijf NHN

Naast de reguliere dienstverlening op het gebied van innoveren, investeren en het versterken van het vestigingsklimaat in onze regio, kun je ook bij ons terecht met al jouw vragen rondom het coronavirus en ondernemen in tijden van corona. Het Ontwikkelingsbedrijf NHN biedt direct hulp en houvast. Heb je een concrete hulpvraag? Neem dan contact met ons op via ondernemersloket@nhn.nl. Wij helpen je bij het vinden van een passende oplossing of brengen je in contact met de juiste specialisten binnen ons uitgebreide netwerk. 

Overheidssteun voor bedrijven en ondernemers

Op deze pagina vind je een actueel overzicht van alle relevante maatregelen en ondersteuning vanuit NHN en de Nederlandse overheid voor ondernemers in de coronacrisis. Door het stimuleren van en investeren in de economie en arbeidsmarkt middels steunpakketten en steunmaatregelen, reikt het kabinet ondernemend Nederland de helpende hand in crisistijd. De maatregelen volgen elkaar in snel tempo op. Deze informatiepagina wordt regelmatig voorzien van updates en de laatste ontwikkelingen rondom de beschikbare regelingen. 

Overzicht maatregelen
coronavirus​