NHN is het Loket voor ondernemers in de regio

Innoveren, investeren, het is voor bedrijven niet zo eenvoudig als het klinkt. Ondernemers moeten met allerlei zaken rekening houden: financiering, regelgeving, eigendomsrechten, nieuw personeel, noem het maar op. NHN begeleidt bedrijven bij hun investeringen, met het oog op het creëren van nieuw werk in de regio.

 

Uit de praktijk blijkt dat veel vragen aan het Ondernemersloket betrekking hebben op de overheden (gemeenten, provincie) en NHN kan ondernemers of accountmanagers direct in contact brengen met de ambtenaren. Uit die samenwerkingen groeit een sterk regionaal netwerk. De kracht van het bedrijfsleven kan niet onderschat worden: 80% van de nieuwe banen komt van het al in de regio gevestigde bedrijfsleven. Niet voor niets rolt het Ondernemersloket de rode loper uit voor ondernemers.

 

Ondernemersloket

Bent u ondernemer? Kijk hier wat we voor u kunnen doen.

regiomarketing_80-80

Regiomarketing

Communiceren met één helder verhaal is cruciaal. Samen met onze aandeelhouders en stakeholders zetten we daarom stevig in op regiomarketing.

vestigingsklimaat_80-80

Vestigingsklimaat

Een goed vestigingsklimaat is nodig voor economische groei. NHN draagt hieraan bij door in te zetten op gebiedsontwikkeling, herstructurering en innovatie.

Share This