Algemeen
Nieuws

Winnaars NHN Business Awards

De beste ondernemers van Noord-Holland Noord in 2021 zijn bekend!

De beste ondernemers van Noord-Holland Noord in 2021 zijn bekend! De 12 finalisten van de NHN Business Awards stonden donderdag 25 november, tijdens de spannende finale op het podium van de Cultuurkoepel in Heiloo, om met hun finalepitch het laatste rapportcijfer van de jury binnen te halen. Onze hartelijke felicitaties gaan uit naar de winnaars en natuurlijk ook de genomineerden.

De winnende ondernemers uit NHN zijn:

  • Spataro Chocolaterie & Patisserie, Hoorn (Categorie MKB Klein)
  • Semwerkt, Hoorn (Categorie MKB Midden)
  • Aannemingsbedrijf Wit Wognum B.V. (Categorie Grootbedrijf)
  • Stichting Rataplan, Heerhugowaard (Thema Award Maatschappelijk Ondernemen)

Natuurbegraafplaats Geestmerloo sleep de NHN Publieks Award 2021 in de wacht en de NHN Pitch Award was voor Semwerkt.

NHN Business Awards 2021

Voor de NHN Bunisess Awards 2021 waren 300 bedrijven genomineerd. Na verschillende selectierondes – waarbij de jury in het bijzonder lette op de criteria Groei en Ontwikkeling, Financiële Gezondheid, Medewerkersbeleid, Ondernemerschap, Regionale betrokkenheid en Innovatie – bleven uiteindelijk 12 finalisten over. Deze finalisten zijn door de jury bezocht en kregen elk een uur de tijd om hun bedrijf te presenteren.

De laatste punten voor de verkiezing van ‘Beste Ondernemer’ in de verschillende categorieën konden de ondernemers verdienen tijdens de finalepitch.

NHNEXT is een van de sponsoren van de NHN Business Awards een geeft de winnaars nogmaals het podium in een speciale NHNEXT NHN Business Awards Winnaars aan het woord stream. Houdt de NHNEXT website in de gaten voor de datum!

Gerelateerd