We nodigen u uit voor de Financieringstafel Holland Boven Amsterdam.

 

Veel ondernemers horen tegenwoordig vaak ‘Nee’ als ze met hun financieringsaanvraag aankloppen bij de banken. Dat is jammer. Want het lijkt er dan op alsof er géén keuze is als de ‘Nee’ van de bank binnenkomt. Maar die keuze is er dus wel. Starters, doorgroeiers en alle andere ambitieuze ondernemers hebben bij belangrijke financiële uitdagingen en vraagstukken behoefte aan een betrouwbare bondgenoot en een scherpe sparringpartner die het antwoord geeft op de belangrijkste vraag: ‘Bij welke kredietverlener moet ik zijn. En, wie helpt mij concreet verder?’

Wij organiseren daarom regelmatig bijeenkomsten met de Financieringstafel, waarbij de deelnemers gezamenlijk oplossingen zoeken voor bedrijven die vastlopen met hun financieringsaanvragen. Het uiteindelijke doel is om het MKB te kunnen laten doorgroeien en innovatieve startups verder te begeleiden naar goed renderende business.

De pilot Financieringstafel in Noord-Holland Noord richt zich specifiek op die groep MKB-ondernemers die een veelbelovende businesscase hebben, maar die (nog) geen financiering hebben kunnen vinden. Deze Financieringstafel dient tevens om MKB-ondernemers te helpen met het netwerk van de deelnemers, begeleiding en ondersteuning (bijvoorbeeld bij het opwerken van hun concept of businessplan).

Bent u ondernemer in de regio Noord-Holland Noord en herkent u zich in bovenstaande? Neem dan contact op met Bjorn Borgers (bborgers@nhn.nl of 06-33817919) van Ontwikkelingsbedrijf NHN en misschien kunt u uw plannen pitchen bij een van onze bijeenkomsten!

Meer informatie vindt u op www.financieringstafelhollandbovenamsterdam.nl 

Share This