Vacature website www.TalentZ.nl heeft het plaatsen van banen gratis gemaakt. Om zo in te spelen op de behoefte vanuit de markt. De verwachting is dat het aantal werklozen flink toeneemt vanwege de crisis, ontstaan door het coronavirus. Om dit op te vangen werkt TalentZ hard aan een oplossing om de hoeveelheid werklozen op te vangen op het platform.

 

Martijn Apeldoorn, eigenaar van TalentZ: ‘Deze crisis heeft veel impact. Toch zijn er zat organisaties die juist staan te springen om mensen. Daarom roepen wij organisaties op om hun vacatures gratis te plaatsen op TalentZ. Zo helpen we elkaar, ook in deze tijd! Ik ben ervan overtuigd dat wat dat betreft TalentZ.nl van grote waarde kan zijn.’

De vacature website TalentZ, die afgelopen september is gelanceerd door Alkmaarse webapplicatie ontwikkelaar Create heeft al vele succesvolle matches gemaakt. Sinds de lancering wisten al 24.000 bezoekers het platform te vinden, waarvan ruim 2.000 personen zich registreerden.

Martijn: ‘ik vind het belangrijk om maatschappelijke impact te maken en een bijdrage te kunnen leveren. Dit doen we onder andere door het ontwikkelen van slimme software’.

Zo matcht TalentZ de werkzoekende aan een baan die het beste bij hem of haar past. Er wordt onder andere gematcht op opleiding, skills en werkervaring.  Zo vinden mensen altijd een baan die hij of zij leuk vindt en de organisatie iemand die goed past!

Laten we elkaar helpen, samen staan we sterk.

Share This