Conferentie over trends & investeringen in digitale infrastructuur

 

In 2017 is er meer data gegenereerd dan in de gehele geschiedenis van de mensheid. In een wereld die snel transformeert naar een volledig digitale samenleving, vertrouwen we steeds meer op de onderliggende digitale infrastructuur. Om mee te blijven tellen in de digitale markt is up-to-date-blijven essentieel. Op 24 januari 2018 organiseert Digital Gateway to Europe daarom de jaarlijkse KickStart Europe conferentie over trends & investeringen op het gebied van Connectiviteit, Datacenters en Cloud in de datahub Amsterdam.
Van ontwikkelaars tot investeerders en van ontwerpers tot bouwers: het is tijd dat de Europese digitale industrie samenkomt en van elkaar leert in RAI Amsterdam voor een slimme start van 2018.

 

Trends, technologie, infrastructuur & investeringen

De conferentie wordt geopend door Gary Niederpruem, Vice President Global Marketing & Strategy bij Vertiv. Hij zal zijn visie op strategie, trends en de laatste ontwikkelingen op het gebied van de digitale infrastructuur delen met de zaal. Aansprekende analisten van onder andere CBRE zullen de laatste ontwikkelingen en verwachtingen in de connectiviteit-, cloud- en datacenter markt bespreken. Ook schijnen zij hun licht op investeringen, overnames en consolidaties, net als op regelgeving en juridische zaken binnen de EU. overnames en consolidaties. Diverse expertsessies richten zich op de veranderende eisen van de markt en hoe aan deze groeiende vraag voldaan kan worden.

Maak kennis met de industrie

Er zijn tijdens het evenement verschillende mogelijkheden om te netwerken met belangrijke personen uit de Europese digitale industrie. Ontmoet potentiële nieuwe zakenpartners, investeerders, experts en andere relevante stakeholders. Of praat bij met bestaande contacten tijdens de borrel na afloop.

Stay a step ahead

Kom op 24 januari 2018 naar RAI Amsterdam en ontdek de laatste trends op gebied van technologie, infrastructuur en investeringen in Nederland en de EU.

Gratis toegang

Relaties van NHN en Agriport krijgen gratis toegang. Neem hiervoor contact op met Bjorn Borgers via bborgers@nhn.nl en 06-33817919.

Voor meer informatie en het volledige programma, ga naar www.kickstartconf.eu

Share This