19-12-2023

Op naar een mooi nieuw jaar!

Beste ondernemers,

2023 was een jaar van vooruitgang en vernieuwing. Een jaar vol activiteiten om jou en de regio NHN verder te brengen. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen. Welke successen heb je gevierd? Welke uitdagingen wachten nog?

We nemen je graag mee in de hoogtepunten die wij hebben gezien en meegemaakt in 2023. Om te beginnen is onze regio NHN is uitgeroepen tot Hydrogen Valley, een eer snel gevolgd werd door het winnen van een prestigieuze prijs. Bovendien diende de regio onlangs een gezamenlijke aanvraag in voor een Regio Deal NHN, wat bij goedkeuring een significante impact zal hebben op de welvaart en het vestigingsklimaat in Noord-Holland Noord. We hebben talrijke ondernemers in onze regio verder kunnen helpen met programma’s als GO!-NH en IDEA, de financieringstafel, en samenwerking in innovatieve projecten zoals TechValley en METIP. Ook op het gebied van digitalisering hebben we stappen gezet met initiatieven als Data Science Alkmaar en het EDIH-programma.

Deze koers zetten we voort in het nieuwe jaar. We werken met alle betrokkenen, netbeheerders, technische mensen en gemeenten hard aan het verbeteren van vestigingsfactoren zoals netcongestie en de krapte op de arbeidsmarkt, aangepakt met de Human Capital Agenda die in 2023 is opgesteld. Ook blijven we de regionale samenwerking stimuleren en onze mooie regio krachtig vertegenwoordigen in Den Haag met onze lobbystrategie.

We zijn er om je te ondersteunen bij groei, verduurzaming en innovatie. Of het nu gaat om financiering, nieuwe diensten of producten ontwikkelen of vestigingsvraagstukken, wij staan voor je klaar. ONHN vergroot jouw voorsprong, ook in 2024.

Met deze goede voornemens in gedachten, wensen wij jou en je team hele fijne feestdagen en een voorspoedig, ondernemend nieuw jaar.

Hartelijke groet,

Esther Zijl

Directeur ONHN

Contactpersoon

Esther Zijl

directeur ONHN