Algemeen
Nieuws

Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en Sail Den Helder 2023 ondertekenen partnerovereenkomst

Ook komende editie zijn we weer trotse partner van Sail Den Helder. Tijdens deze editie van Sail Den Helder, die plaats zal vinden van 29 juni t/m 2 juli 2023, staat de verbinding tussen de energietransitie en jongeren centraal.

Vanmorgen vond de ondertekening van de partnerovereenkomst tussen Ontwikkelingsbedrijf NHN en Sail Den Helder 2023  plaats. Hiermee bevestigen we, net als in voorgaande edities, onze steun aan Sail Den Helder en de aan Sail Den Helder verbonden thema’s. 

Twee personen - hand schudden

Verbinding tussen de energietransitie en jongeren centraal

Sail Den Helder biedt een uniek platform en podium voor regionale ontwikkelingen op het gebied van energietransitie, duurzaamheid, werkgelegenheid en opleidingen met name in het maritiem/technische domein. Voor het Ontwikkelingsbedrijf is Sail Den Helder een groot evenement met een belangrijke uitstraling voor de regio. De komende editie van Sail Den Helder staat de verbinding tussen de energietransitie en jongeren centraal. Voor ons belangrijke thema’s waar wij ons meer dan graag aan verbinden. Samen met Sail Den Helder en andere organisaties en  bedrijven zullen we invulling gaan geven aan deze thema’s in de aanloop naar- en tijdens Sail Den Helder in 2023. 

De thema’s sluiten goed aan bij de inzet van Sail Den Helder om samen met Sail Academy Den Helder zoveel mogelijk jongeren, tussen 15 en 27 jaar, uit de regio, en van buiten de regio, te betrekken bij de voorbereiding en uitvoering van het evenement in het kader van opleidingen, stages en studieopdrachten.

Sail Den Helder zal van 29 juni tot en met 2 juli 2023 plaatsvinden, tegelijk met de Marinedagen 2023. Voorafgaand zullen in de week van 26 juni 2023 de pre-Sails zijn in Hollands Kroon en op Texel.