Algemeen
Nieuws

ONHN en RPAnhn starten samenwerking in NHNEXT

In Noord-Holland Noord zijn in het afgelopen jaar diverse online initiatieven ontstaan om ondernemers te inspireren en informeren. Twee van deze online evenementen, talkshow NV NHN en NHNEXT, gaan voortaan samen verder onder de naam NHNEXT.

De initiatiefnemers van beide evenementen, Ontwikkelingsbedrijf NHN en RPAnhn, gaan voortaan samen aan de slag om ondernemers in Noord-Holland Noord het hele jaar een interessante online programmering aan te bieden. 

Voordeel van de samenwerking is dat kijkers door de bundeling van krachten toegang krijgen tot nog meer relevante informatie over ontwikkelingen op het gebied van economie, werk en ondernemen. De kennis en expertise van RPAnhn op het gebied van arbeidsmarkt en onderwijs in combinatie met de regionale economische kennis van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord leidt tot een gevarieerd en breed programma. Dat is niet alleen interessant voor ondernemers in de regio, maar ook voor werknemers en bestuurders bij overheid en onderwijs.

De eerste gezamenlijke talkshow staat gepland op donderdag 1 juli om 16:00 uur. Meer informatie hierover is te vinden op nhnext.nl.

Gerelateerd