Offshore Energy 2016, hét Nederlandse event voor de offshore industrie, belooft weer groter te worden. De beurs verhuist dit jaar naar de hallen 1 , 2 , 4 en 5 in de RAI.

OffshoreEnergy16_Logo_FC_Blauwkader_Ondertitel_470x280mm

Regio Noord-Holland Noord profileert zich dit jaar nog sterker als dé offshore energy regio tijdens Offshore Energy 2016, onder de voorlopige naam ‘North Sea Energy Paviljoen’.

Vanwege de verhuizing van Offshore Energy naar de nieuwe hallen binnen de RAI heeft het North Sea Energy Paviljoen een fantastische plek weten te bemachtigen in hal 2. Direct na de incheck area, hebben we maar liefst 414 m2 tot onze beschikking waar bedrijven uit de regio Noord-Holland Noord zich op verschillende manieren kunnen presenteren.

 

Ontwikkelingsbedrijf NHN werkt samen met Pride aan het realiseren van het North Sea Energy Paviljoen. Bent u werkzaam in de offshore / maritieme industry en (mede) gevestigd in Noord-Holland Noord? Er is nog ruimte beschikbaar. In het hart van het paviljoen bevindt zich een Lounge area met grote luxe bar waar de deelnemende bedrijven vrij gebruik van kunnen maken. Net als voorgaande jaren is er weer een network event / happy hour en een programma op de stand. Meer informatie hierover komt binnenkort beschikbaar op www.northseaenergy.nl.

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijf te presenteren binnen ons paviljoen. Bel Annemarie Henselmans voor meer info: 06-15957342.

Share This