Energie
Nieuws

Nieuwe Projectleider Verduurzaming bij Ontwikkelingsbedrijf NHN

Maak kennis met Robin Bäcker!

Goed nieuws voor alle ondernemers die zich bezighouden met duurzaamheid en energietransitie in Noord-Holland Noord! Vanaf 15 augustus versterkt Robin Bäcker ons team als Projectleider Duurzame bedrijventerreinen en Energietransitie.

Robin komt uit Haarlem en heeft onlangs zijn Masters-degree in ‘Sustainable Development’ behaald aan de University of Sussex.

Robin: “Mijn passie ligt in het leggen van de verbanden tussen economie, milieu en samenleving. Bij het Ontwikkelingsbedrijf NHN krijg ik de kans om dit in de praktijk te brengen. Ik zie het als mijn persoonlijke missie om bij te dragen aan een groenere toekomst voor onze volgende generaties.”

Netcongestie is een groeiend fenomeen in onze regio net als in vele andere delen van Nederland. Samen met onze partners, zoals de New Energy Coalition, zoeken we naar oplossingen. Daarom heeft NHN in opdracht van de Provincie het werkprogramma ‘Bedrijventerreinen energiehubs van de toekomst’ opgesteld. Dit programma heeft als doel bedrijventerreinen een centrale rol te geven in de energietransitie. “Als Projectleider Duurzame bedrijventerreinen ben ik verantwoordelijk voor de uitvoering van dit uitgebreide programma. We werken nauw samen met gemeenten, de Provincie en het bedrijfsleven om verschillende duurzame ondernemersloketten op te zetten.”

NHN fungeert als een centraal aanspreekpunt voor alle ontwikkelingen op bedrijventerreinen met betrekking tot de energietransitie. We streven ernaar deze kennis zo effectief mogelijk in te zetten en te delen. Of je nu individueel of collectief wilt verduurzamen, Robin staat voor je klaar om de mogelijkheden te onderzoeken!

Robin Bäcker

Meer weten over verduurzaming op bedrijventerreinen en van je bedrijf? Neem contact met me op!
+31 – (0)6 36 58 84 05
[email protected] 

Gerelateerd