Per 1 september hebben we bij Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord een nieuwe projectleider. Walter van Geel gaat zich bezighouden met de projecten ‘Valorisatie Hightech Composieten NH’ en ‘TechValley’. Hij stelt zich in onderstaand stuk kort aan jullie voor.

 

“Ik ben Walter van Geel, 41 jaar en geboren en getogen in Den Helder. Ik hou heel erg van sport, o.a. voetbal, fitness, mountainbiken en zeilen. Ook ga ik nieuwe (sportieve) uitdagingen niet uit de weg. Hiernaast ben ik in mijn vrije tijd trainer van het voetbalteam van mijn zoontje en actief betrokken bij de organisatie van Gameday, waarbij we jongeren via Gaming proberen te enthousiasmeren voor Sport en Techniek.

In mijn werkzame leven ben ik binnen het bedrijfsleven in verschillende sectoren actief geweest. Veelal in de rol van Projectmanager. De projecten waar ik mee te maken heb gehad lopen zeer uiteen; Van kwaliteits –en bedrijfsvoeringsprojecten tot aan IT projecten.

De grote gemene deler is dat ik mij altijd bezig heb gehouden met verbeteren of veranderen. Samenwerking is hierbij belangrijk en in mijn rol als projectmanager zorgde ik ervoor dat alle partijen op een goede manier betrokken bleven. Ik ben altijd gericht op verbeterkansen en nieuwe wegen te verkennen. Hierbij geloof ik heilig in het opzoeken van de samenwerking. Immers; wie niet kan delen, kan ook niet vermenigvuldigen.

Mijn keuze voor het ontwikkelingsbedrijf? Simpel. Van innovaties, faciliteren van samenwerkingen en projecten krijg ik energie. Hiernaast wilde ik graag dat de thema’s waar aan ik werk zich terugvertalen als winst voor de maatschappij. In de regio zie je diverse interessante innovaties ontstaan. Ik vind het mooi om te zien dat verschillende partijen elkaar hierbij opzoeken om elkaar te versterken en hiermee de regio op de kaart zetten. De rol van het ontwikkelingsbedrijf als verbinder, om de regio NHN te versterken, sluit hier voor mij naadloos op aan.

Ik vind het een mooie gedachte dat we binnen de regio NHN elkaar helpen om vooruit te komen en in de markt een begrip worden op de voor ons belangrijke thema’s. Op mijn eigen manier wil ik hier een steentje aan bijdragen. Allereerst om de projecten succesvol uit te voeren en hier een goed vervolg aan te geven. Daarnaast hoop ik dat door een goede intensieve samenwerking tussen bedrijven en onderwijsinstellingen de kennis in de regio verder wordt uitgebouwd en dat studenten en bedrijven elkaar steeds beter en eerder weten te vinden.

Ik zal mij als projectleider in eerste instantie gaan bezig houden met de projecten TechValley en Composiet. Dit zijn de lopende projecten die ik zal overnemen. Abdellah en Wim zorgen hierbij voor een soepele overdracht. Voor vragen over deze projecten kan in de toekomst bij mij aangeklopt worden.

Hiernaast ben ik het aanspreekpunt & accounthouder voor arbeidsmarkt en opleidingen. Binnen dit aandachtsgebied ben ik erg nieuwsgierig naar de toekomstige behoeftes van bedrijven op de arbeidsmarkt en hoe wij hier met alle betrokken partijen een brug in kunnen slaan.”

Share This