NHN
Nieuws

Nieuwe collega: Géke McNab

Per half februari heeft Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord Géke McNab mogen toevoegen aan het team. Géke gaat aan de slag als Projectleider Recreatie & Toerisme en stelt zich graag aan je voor.

Even voorstellen..

Ik ben Géke McNab, al 44 jaar kind van een Friese moeder en een Canadese vader. Vandaar deze unieke combi van namen. Opgegroeid in het gemoedelijke Twente, via werk in Spanje en Griekenland, inmiddels 14 jaar geleden neergestreken in Noord-Holland. Eerst 10 jaar in Haarlem en nu geland op mijn droomplekje Houthaven Amsterdam. Reizen zit in mijn bloed en ik adem gastvrijheid. Mijn werkzame leven is dan ook 25 jaar in inkoop- en marketingrollen bij alle grote reisorganisaties. De laatste 7 jaar bij de Reizen unit van ANWB waar ik kartrekker en manager was van het nieuwe loyaltylabel ANWB Ledenreizen.

Wat is nu mooier dan al mijn ervaring en liefde voor het mooiste stukje Nederland mee te kunnen nemen in een projectleider-rol Toerisme & Recreatie waar ik van betekenis mag zijn? Vanuit de unieke positie van het Ontwikkelingsbedrijf, elkaar op te zoeken en weten te vinden, zodat we samen verder bouwen aan een nog beter vestigingsklimaat voor iedereen. Daarin de verbinder zijn, daar krijg ik energie van!

Toerisme en Recreatie geeft niet alleen waarde, maar brengt ook waarde. Door oog te hebben voor waar de vraag zit en daarop het juiste aanbod te faciliteren, voor nu en in de toekomst, is waar ik graag mijn steentje aan bij draag. Noord-Holland Noord heeft alles in huis tussen 3 kustlijnen in: prachtige natuur en historie, heerlijk nuchtere inwoners en gedreven ondernemers gesteund vanuit gemeenten. Daar kan alleen iets moois uitvloeien. Zie je kansen, heb je vragen of ideeën? Neem dan vooral contact op met mij!

Géke
McNab

Projectleider Toerisme & Recreatie

Gerelateerd