We moeten opnieuw kijken hoe we leven, werken en leren. TerraTechnica organiseert in samenwerking met Hogeschool Inholland Alkmaar en Inholland Academy tussen januari en eind juni 2019 een reeks van vier masterclasses.

De wereld is aan het veranderen. Kijk naar de opwarming van de aarde en de zeespiegel die aan het stijgen is. We ontdekken en omarmen de mogelijkheden van automatisering en robotisering. Neem de stofzuigerrobot die in steeds meer huishoudens zijn weg heeft gevonden. Dankzij technologie is de rest van de wereld letterlijk en figuurlijk dichterbij. Aan de andere kant hebben we forse sociale opgaves.

Verandering? Bereid je voor

De masterclasses geeft handvatten en inzicht. In een reeks van vier bijeenkomsten gaan we dieper in op de thema’s persoonlijk leiderschap & ondernemerschap, de impact van verandering voor het individu en ontdekken we hoe je gezamenlijk onderzoekopgaves aanpakt. We sluiten af met een tweedaagse sessie waarin we gaan leren door te doen, ‘het actieve leren’. Geleid door wisselende experts vanuit het bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Met ruimte voor eigen inbreng.

Persoonlijk leiderschap en ondernemen

De eerste masterclass is op woensdag 6 februari 2019. Han van Kleef, associate lector Innovatie & Ondernemen bij Hogeschool Inholland en Karlijn Mol, duurzaamheidsmanager bij Dura Vermeer, vertellen over de invloed van veranderingen op hun organisatie. We gaan in gesprek over wat dit voor jou als professional en individu betekent en je komt meer te weten over persoonlijk leiderschap en ondernemerschap. De vervolgbijeenkomsten staan gepland op dinsdag 26 maart, dinsdag 14 mei en 24 en 25 juni 2019.

Locatie, tijd en kosten

De bijeenkomsten vinden plaats in Alkmaar, bij de telefooncentrale, met uitzondering van de afsluitende tweedaagse sessie. De bijeenkomsten starten om 15.30 uur en duren tot 19.00 uur. In het kenniscafé wordt een hapje en drankje aangeboden. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de Masterclass.

Aanmelden

Is deze Masterclass iets voor jou? Meld je snel aan en verzeker je van een plek. Inschrijven kan tot 22 januari 2019. Wil je meer informatie? Neem contact op met Heleen Bouwmans, expeditieleider KennisWerkPlaatsMethodiek.

Share This