‘Een zwembad schoonhouden zonder chloor en ozon’

Een frisse duik nemen en een paar baantjes trekken in je zwembad, dat is natuurlijk goed voor je gezondheid. Echter moet een zwembad ook schoongehouden worden en dit gebeurt met chemische middelen die niet goed voor de gezondheid zijn. Hoe men een zwembad ook op een milieuvriendelijke en duurzame manier kan schoonmaken, vertelt Kees Luyks van Luykx Ultrasound in Doe Maar Duurzaam!

Zondag 18 juni om 17.00 uur te zien in Doe Maar Duurzaam! bij RTL Z

Alles over het milieuvriendelijk en duurzaam schoonmaken van een zwembad is zondag 18 juni te zien in de uitzending milieu van Doe Maar Duurzaam!; een informerend programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van Energie tot Duurzaam Ondernemen en van Milieu tot Bouw. Doe Maar Duurzaam is het totaalplaatje van verschillende duurzaamheidsaspecten om mensen bewust te maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven.

De herhaling is te zien op maandag 19 juni om 7.30 uur in Doe Maar Duurzaam! bij RTL Z.

Luykx Ultrasound

Luykx Ultrasound is enkele jaren geleden door NHN in contact gebracht met Incubator Duurzame Energie Alkmaar (IDEA). Onder begeleiding van IDEA is deze startup klaargestoomd voor de markt.

Share This