De GlobalConnect, forum voor export en internationalisering, vindt 26 en 27 oktober 2016 in Stuttgart plaats en is een uitstekende gelegenheid voor u om met Zuid-Duitse bedrijven met export-/investeringsplannen in contact te komen! Duitse bedrijven, die geïnteresseerd zijn in buitenlandse markten worden hier samengebracht met deskundigen, die over de gang van zaken in hun land informeren.

Bezoekers van de GlobalConnect zijn met name midden- en kleinbedrijven die zich willen informeren over internationale vraagstukken, zoals bijvoorbeeld: strategieën, geschikte locaties, financiering, verzekering of douane. In 2014 bezochten ruim 3.300 deelnemers het evenement.

Naast de beursdeelname kunnen exposanten zich op meerdere manieren presenteren. Enterprise Europe Network biedt exposanten tijdens de International Consultancy Days (IBT) hulp bij het vinden van interessante gesprekspartners en organiseert matchmakings. Tevens kunnen exposanten deelnemen aan het GlobalConnect Congress om hun vakkennis te delen en zijn zij uitgenodigd voor de avondreceptie van het Ministerie voor Financiën en Economie uit Baden-Württemberg.

Heeft u interesse in deelname? U kunt ervoor kiezen om individueel deel te nemen en uw eigen dienstverlening(en) te presenteren of als collectief. U presenteert dan niet alleen uw dienstverlening, maar ook uw regio.

Kijk voor meer informatie op www.global-connect.de of neem contact op met de Duits-Nederlandse Handelskamer voor een vrijblijvend aanbod.

Contactpersoon: Joyelle Dahmouch (E.j.dahmouch@dnhk.org; T. 070 3114 153).

Share This