Middag vol inspiratie en informatie over werk en arbeidsmarktontwikkelingen

Ondernemers, werkgevers en geïnteresseerden in het thema Werk Geluk[t] kunnen zich op 2 oktober tijdens het Grootste Werkfestival in Den Helder laten inspireren over werk en arbeidsmarktontwikkelingen. Het Grootste Werkfestival biedt een interactief programma met boeiende sprekers als Joris Luyendijk, Erik Scherder, Annemarie van Gaal, Ben Kuiken en Henk Kraaijenhof. Dagvoorzitters zijn Femke Wolthuis en Eric Bergsma. Deelname aan Het Grootste Werkfestival is gratis. Aanmelden kan nu al: www.hetgrootstewerkfestival.nl.

Het Grootste Werkfestival biedt inspiratiesessies, workshops en optredens. Ook is er ruimte in het programma om uitgebreid te netwerken en van gedachten te wisselen over het thema Werk Geluk[t]. Bezoekers kunnen meepraten tijdens het Grote Werkdebat, waarbij landelijke en regionale spelers met elkaar in gesprek gaan over werk, werkgeverschap en arbeidsmarktontwikkelingen. Tot slot vindt ter afsluiting van de dag het Grote Goede Doel Diner plaats. Voor dit diner kunnen losse plaatsen of een tafel voor acht personen worden gereserveerd. Een deel van de opbrengst van het diner komt ten goede aan de Edwin van der Sar Foundation, een stichting die zich inzet voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel.

Maand van het Werk

Het Grootste Werkfestival is een initiatief van RPAnhn (Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Noord-Holland Noord). RPAnhn werkt aan een duurzame, ontwikkelingsgerichte en inclusieve arbeidsmarkt in de regio Noord-Holland Noord. Het Grootste Werkfestival is de start van de Maand van het Werk, een maand waarin diverse activiteiten met betrekking tot werk plaatsvinden in de regio Noord-Holland Noord.

Meer informatie en inschrijven

Meer informatie over Het Grootste Werkfestival en de Maand van het Werk is te vinden op www.hetgrootstewerkfestival.nl en www.rpa-nhn.nl/MaandvanhetWerk.

Share This