29-01-2024

Binnenkijken bij bedrijven tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen (KBBBD)

In de week van 16 t/m 24 maart 2024 zijn de Kom Binnen bij Bedrijven Dagen (KBBBD) in Noord-Holland Noord. Tijdens deze open bedrijvenweek kunnen werkzoekenden, leerlingen, studenten, familie, vrienden, potentiële klanten en andere geïnteresseerden kennismaken met bedrijven bij hen in de buurt. 

Bezoekers

Ben jij altijd al benieuwd geweest wat dat bedrijf bij jou om de hoek precies doet? Of op zoek naar een leuke baan of toffe stageplek? Tijdens de Kom Binnen bij Bedrijven Dagen kunnen inwoners kennismaken met de bedrijven in onze regio.

Enthousiaste reacties

Vorig jaar zijn er meer dan 10.000 bezoekers bij de deelnemende bedrijven geweest. Uit diverse reacties blijkt dat het bezoek aan de KBBBD voor een breed publiek interessant is. Een bezoeker deelde: “Je wordt altijd verrast als je binnenkijkt bij een bedrijf, wat het voor iedereen mooi en leerzaam maakt.” Een werkzoekende gaf aan: “Ik ben bij bedrijven geweest waar ik geïnteresseerd in ben om te solliciteren. Het was prettig om de sfeer van deze bedrijven te proeven.” Een andere bezoeker merkte op: “In deze krappe arbeidsmarkt was het voor mij als herintreder de ideale manier om te netwerken. Het biedt een laagdrempelige manier om binnen te komen en is leerzaam als je op zoek bent naar (ander) werk.”

Meld je nu aan!

Of je nu werkzoekend bent, op zoek naar een stage of nieuwe carrière, of gewoon nieuwsgierig naar dat ene bedrijf om de hoek, vanaf 1 februari kun je je aanmelden voor bezoeken via www.kbbbd.nl. Op de website vind je een overzicht van alle deelnemende bedrijven en de dagen en tijdstippen waarop ze hun deuren openen. Alle branches zijn vertegenwoordigd, dus er is voor ieder wat wils. Bedrijven hebben nog tot 6 maart de mogelijkheid om zich aan te melden.

Bedrijven

Voor bedrijven is het dé uitgelezen kans om kennis te maken met nieuwe medewerkers, stagiairs, (nieuwe) klanten en de inwoners in Noord-Holland Noord. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste!

Open jouw deuren

Open net als vele andere bedrijven in Noord-Holland Noord ook jouw deuren tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen. Je bepaalt zelf op welke dag(en) en tijden jullie de deuren openen en wat jullie bezoekers willen laten zien. Van een uurtje open (presentatie, rondleiding en/of speeddate) tot de hele dag een inloop. Wacht niet te lang met aanmelden, als bedrijf heb je nog tot 6 maart de mogelijkheid om aan te melden! Vergeet niet om je bedrijfspagina te publiceren na je aanmeldingen, zo kunnen bezoekers je bedrijf vinden op de bedrijvenpagina en een bezoek inplannen.