Innoveren
Nieuws

Provincie Noord-Holland zoekt opnieuw innovatieve en duurzame mkb’ers voor groeiprogramma GO!-NH Scale

Innovatief en duurzaam mkb gezocht voor deelname aan het GO!-NH Scale programma. GO!-NH Scale start in september 2023 en loopt tot en met februari 2024.

Provincie Noord-Holland heeft dit najaar opnieuw plek voor innovatief mkb in een nieuwe editie van GO!-NH Scale. Het Scale programma richt zich specifiek op duurzame ondernemers in Noord-Holland met een omzet van minimaal 1 miljoen en de ambitie om flink te groeien. Met het GO!-NH programma ondersteunt de provincie ondernemers in hun ambitie om duurzaam te ondernemen en draagt daarmee bij aan de transitie naar een duurzame economie. Aanmelden kan tot en met 10 september via de website van GO!-NH.

Over GO!-NH Scale
GO!-NH is een versnellingsprogramma die de provincie Noord-Holland aanbiedt om ondernemers verder te helpen met hun duurzame innovaties. In totaal vallen er drie trajecten onder het versnellingsprogramma: GO!-NH Accelerator, GO!-NH Growth en GO!-NH Scale. Het GO!-NH Scale traject is speciaal gericht op ondernemingen die goed ontwikkeld zijn in hun huidige markt en klaar zijn om hun innovatie op te schalen naar nieuwe markten of gebieden. GO!-NH Scale is een intensief traject van zes maanden, waarin de ondernemers toegang krijgen tot verschillende experts, coaching, workshops en netwerkevenementen. Dit alles is gericht op het versterken van de ondernemingen en het versnellen van de groei. Dit zegt oud-deelnemer Bright Kitchen over hun deelnemer:

“In de eerste twee sessies werden we omver geblazen. Dat was echt stoelriemen vast en gas geven. De content was zo verschrikkelijk goed van de sprekers en coaches die erbij betrokken waren. Dat hadden we niet verwacht. Wat we hebben meegekregen was de focus in het bedrijf. Wij waren vooral nog bezig met concepten en R&D. We zijn nu meer gericht op de beachhead neerzetten, te focussen op wat we nu al hebben en Nederland als markt te veroveren. We hebben daardoor nu al zoveel meer tractie gepakt.” ~ Paul van Wijngaarden, Bright Kitchen – deelnemer GO!-NH Scale 2022-2023

Start september 2023
GO!-NH Scale start in september 2023 en loopt tot en met februari 2024. Ondernemers die nog vragen hebben kunnen hun vragen stellen via de website of zich aanmelden voor een van de introductiebijeenkomsten op https://go-nh.nl/agenda.

Persoon op de foto - Abdellah-Ezzerari

Eerst weten welk programma het beste bij jou past? Of hulp nodig bij de inschrijving? Neem dan vooral contact met me op!

abdellah
ezzerari

Projectleider GO!-NH

Gerelateerd