Ontwikkelingsbedrijf NHN neemt maatregelen tegen coronavirus

In deze moeilijke tijden staan wij naast de ondernemers en bedrijven met wie we intensief samenwerken. Fysiek op gepaste afstand, digitaal dichtbij.

Graag informeren we u over de maatregelen die we vanuit NHN hebben getroffen.

Externe en interne communicatie
Gezondheid van eenieder staat voorop. Daarom werken we sinds afgelopen vrijdag 12 maart niet meer vanaf kantoor. Wij blijven uiteraard telefonisch (072-5195774 + mobiele nummers van de collega’s) en per mail bereikbaar. Vergaderingen en besprekingen gaan ook digitaal, o.a. via Microsoft Teams.

Op onze website is een pagina ingericht met alle laatste informatie over maatregelen die genomen worden en besluiten die direct effect hebben op ondernemers en hun medewerkers. 

Ook is vanaf vandaag een forum actief waar ondernemers, maar ook overheid en cruciale sectoren, terecht kunnen met vragen, oplossingen, samenwerkingengsvoorstellen of hulp gevraagd en aangeboden. 

Evenementen
Al onze fysieke evenementen en bijeenkomsten voor de komende periode (in ieder geval tot eind april) gaan niet door of worden verschoven naar een latere datum. Daar waar het mogelijk is laten we evenementen en afspraken virtueel doorgaan.

Ondernemerssupport
We blijven werken aan projecten die bijdragen aan een toekomstbestendige economie van de regio. Ook kunnen ondernemers terecht bij NHN voor advies en ondersteuning rond business support, huisvesting en financiering.

 

 

Share This