Heb jij hét idee dat het culturele erfgoed van de provincie Noord-Holland laat herleven? Doe mee en schrijf je idee in via www.hollandcall.nl

Wat is HollandCall?

HollandCall is het innovatieprogramma van de provincie Noord-Holland waarmee je een succesvol product of dienst voor de cultureel-toeristische sector creëert. Dit jaar wordt het voor de derde keer georganiseerd.

12 juli is het programma officieel gestart met het openstellen van de inschrijvingen die op 18 september sluiten. HollandCall is voor iedereen: start-ups, (lokale) ondernemers, studenten of juist grotere organisaties die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen. Zo kun je op een creatieve manier een eigen onderneming op zetten. Of je huidige onderneming boosten.

Wat kan je winnen?

Jack van der Hoek, gedeputeerde Cultuur, reikt 1 december 2016 de prijzen uit aan de beste ideeën tijdens het Meet & Match finale evenement. De winnaars krijgen onder andere startkapitaal en begeleiding zodat het product echt verder ontwikkeld kan worden. Win tot €3.000 cash prijzengeld en tot €25.000 startkapitaal!

Meer informatie over HollandCall 2016

Volg HollandCall op: LinkedInTwitterYouTube en Facebook

of check de Onepager en Flyer.

Share This