Aanstaande donderdag, 31 januari, is het EventSummit in Ahoy te Rotterdam. EventSummit is het grootste ééndaagse platform voor de gehele evenementenindustrie: meestal met meer dan 600 exposanten en gemiddeld 6.500 bezoekers. Tijdens EventSummit vind je als bezoeker alles om je bedrijfsevenement, congres, beurs, festival of publieksevenement naar een hoger level te brengen.

 

De regio Holland Boven Amsterdam is hier vertegenwoordigd met een ‘Holland Boven Amsterdam Straat’ als onderdeel van de Traveltrade & Mice Campagne om touroperators en zakelijke evenementen naar het gebied te trekken. Er wordt onder andere samengewerkt met Hotel Zuiderduin Egmond, het Zuiderzeemuseum, Grote Kerk Alkmaar, Theater de Kampanje Den Helder, Zaanse Schans en organisatie experts uit het gebied zoals Events Holland, Helder Events, dt-events, Dutch Walk&Talk en Langedijker uitjes.

Het doel van de ‘Holland Boven Amsterdam Straat’ is om het uitgebreide palet aan mogelijkheden voor meetings, congressen, bedrijfsuitjes en incentives in de regio Holland Boven Amsterdam onder de aandacht te brengen. Speciaal voor het summit is een brochure uitgebracht met de mooiste locaties voor zakelijke bijeenkomsten.

Voor kaarten voor het EventSummit klik hier.

Download hier de brochure ‘Zakelijk Ontmoeten boven Amsterdam’

Share This