Innoveren
Nieuws

GO!-NH teams schitteren op het podium tijdens online festival over duurzame innovatie

Na een groeiversnellingsperiode van 3 maanden vond gisteren het GO!-NH On Stage event plaats. De 20 teams van de GO!-NH Accelerator en GO!-NH Growth stonden op het podium van het slotevenement van GO!-NH. Hiermee werden zowel de zesde en zevende editie van het programma beëindigd.

Vanuit H20 Rabobank Esports Campus gaven de GO!-NH Accelerator en Growth teams een boost aan de vernieuwende innovaties op het gebied van Circulaire Economie, Foodtech, Integrale Gebiedsontwikkeling en Evenementen. Alle teams presenteerden hun innovaties aan de bezoekers waaronder opinieleiders, investeerders en beleidsmakers.

De afgelopen 3 maanden werkten de teams met hulp van experts aan hun propositie, groei, ambitie en andere uitdagingen. Ze kregen daarbij begeleiding van professionals uit het bedrijfsleven. Verder kregen ze coaching om vaardigheden om hun ondernemersvaardigheden te ontwikkelen. Lees hier meer over de teams.

Deze editie van GO!-NH On Stage werd live gestreamd vanuit twee studio’s in de H20 Esports Campus in Purmerend. Tijdens de opening van de dag ging gedeputeerde Zita Pels van Circulaire Economie van de provincie Noord-Holland in gesprek met een aantal ondernemers. Vervolgens vonden er verspreid over de dag tien themasessies en sessies van programmapartners van GO!-NH plaats. Tijdens een plenaire lunchsessie werden de teams geïntroduceerd met een korte video en had dagvoorzitter Leonie van der Kruk voor de teams enkele vragen in petto. De gehele dag waren de teams beschikbaar voor vragen en individuele gesprekken in hun eigen online breakoutsessie.

Zita Pels, gedeputeerde circulaire economie Noord-Holland: “Deze dag ademde weer innovatie, moed en inzet van Noord-Hollandse ondernemers die allemaal zien dat duurzaam en circulair ondernemen de enige toekomst is. Allemaal hebben ze stuk voor stuk met hun innovatie of idee een stukje in handen dat bijdraagt aan onze klimaatdoelen van 2030 en 2050. GO!-NH heeft met deze groep nu 87 alumni. Ik kijk er naar uit om ze in de toekomst te blijven volgen én weer veel nieuwe deelnemers te mogen verwelkomen en verder te helpen.”

Gerelateerd