Innovatieproeverijen, innovatiesessies en exclusieve startup lounge

Uw product, ingrediënt, technologie volop in schijnwerpers op toplocatie op de IFT Food Expo? Neemt u dan deel aan het Holland Food Valley paviljoen op de IFT Food Expo, een ingrediënten- en technologiebeurs van wereldformaat, waar meer dan 21.000 food professionals en technologie-experts vanuit de hele wereld samen komen om de nieuwste ontwikkelingen te delen. In 2016 vindt de IFT van 16-19 juli plaats in Chicago. Gedurende vier dagen wordt een uitgebreid programma van conferenties en seminars aangeboden met van 17-19 juli een grote beursvloer, de IFT Food Expo.

Exposure activiteiten

  • 3-Daags Holland Food Valley tasting pakket | Geheel verzorgde tasting van uw product en/of ingrediënt door chefkok Erik te Velthuis en Food Valley NL.
  • Pitches ‘Innovative solutions for healthy living’ | Korte presentaties met demo’s en/of tastings door bedrijven in de lounge.
  • Startup lounge | Exclusieve posterplekken voor – in de Verenigde Staten – startende bedrijven.

De IFT Food Expo is door de Topsector Agri&Food aangemerkt als Strategische Beurs en het Ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met RVO zal de collectieve beursdeelname financieel ondersteunen. Dankzij deze ondersteuning wordt, naast realisatie van een lounge met het typisch Hollandse Tasting House in het Holland Food Valley Paviljoen, een aantal extra activiteiten gerealiseerd, voorafgaand en tijdens de beurs. Nederlandse bedrijven en organisaties worden uitgenodigd deel te nemen aan de activiteiten die in dit kader worden georganiseerd. Food Valley NL organiseert de collectieve beursdeelname met het Holland Food Valley Paviljoen en werkt t.b.v. de realisatie van de activiteiten in de lounge samen met Invest in Holland, de NL ambassade in Washington en het Consulaat Generaal in Chicago.

Interesse in deelname of vragen? Neem zo snel mogelijk contact op via NHN met Monique de Leeuw, 06-33817884 of mleeuw@nhn.nl

Share This