Lokale, regionale en internationale topsprekers verrassen, verbazen en inspireren bezoekers van Theater de Kampanje in Den Helder maandag 13 februari 2017 met krachtige presentaties over uiteenlopende onderwerpen. Van nanotechnologie tot fotografie en van bergbeklimmen tot robotica.

 

TED – Technologie, Entertainment, Design – is een wereldwijde community met als missie ideeën te delen. Filmpjes van TED.com oogsten wereldwijd miljoenen views en zelfstandige TEDxEvents helpen de ideologie overal ter wereld te delen. Tijdens TEDxDenHelder maken belangstellenden kennis met de inspirerende, creatieve missie van de TED; ‘Ideas worth spreading’. Om te verbinden, creëren en inspireren. En daar willen wij u, als relatie, graag voor uitnodigen. TEDxDenHelder draagt de universele missie van TED uit in de regio Noord-Holland Noord. Een missie die wij als partner van het evenement van harte ondersteunen.

Heeft u al kaarten?

Tijdens dit diverse sprekersprogramma bent u van harte welkom. Onze regio staat te trappelen om samen nieuwe ideeën te creëren, de uitdaging te zoeken en deze daadwerkelijk te realiseren. Zoveel is wel duidelijk nu de kaartverkoop voor TEDxDenHelder inmiddels in volle gang is. Waar ligt de grens tussen ambitie en roekeloosheid? Welke kansen bieden eSports aan ondernemers? Hoe zijn ongelukken en onveilige situaties te voorkomen en wat als je iets vaker ‘ja’ zou zeggen? Stuk voor stuk onderwerpen die tijdens de krachtige talks aan bod komen.

Wilt u aanwezig zijn tijdens de eerste editie van TEDxDenHelder?

Bestel dan snel hier uw kaarten.

‘Draw your future’ is het thema van de eerste TEDxDenHelder. De toekomst van de wereld, van Nederland, Noord-Holland Noord en Den Helder, maar bovenal uw toekomst. Waar staat u nu, waar wilt u naartoe en hoe komt u daar? Laat u tijdens TEDxDenHelder inspireren uw dromen waar te maken!

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.tedxdenhelder.nl.

footer

 

Share This