Agrifood
Nieuws

Bloemen en planten cadeau aan horeca Dijk en Waard

Ondernemersvereniging Alton (OVAL) wenst lokale horeca Dijk en Waard succes met bloemen en planten.

De ondernemersvereniging van de glastuinbouwbedrijven in Alton (OVAL) wenst de lokale horecaondernemers in Dijk en Waard succes met de opening van hun terrassen op woensdag 28 april. De OVAL brengt bloemen en planten rond aan de circa 60 lokale horecabedrijven in de gemeente Dijk en Waard. “We willen de horeca-ondernemers met deze actie laten weten dat we aan ze denken en ze heel veel succes wensen met de heropening van de terrassen”, aldus Gerard van Langen namens OVAL.

Ondernemersvereniging Alton

De OVAL is de ondernemersvereniging van de glastuinbouwbedrijven in het glastuinbouwgebied Alton in Heerhugowaard. Gerard van Langen namens OVAL: “Na een tragisch lange periode van gedwongen sluiting, kunnen de horecaondernemers eindelijk weer hun terrassen openen. Vanuit de OVAL wensen wij hen alle goeds toe en daarom brengen wij graag wat extra vrolijkheid met onze bloemen en planten.”

Personen op de foto met bloemen

Medeleven

“Zelf hebben onze leden vorig jaar maart en april hele spannende tijden gekend toen onze afzet volledig weg viel, en we veel producten noodgedwongen moesten vernietigen. Onze sector is gelukkig snel hersteld en de meeste bedrijven draaien nu weer goede resultaten. Voor de horeca is de afgelopen periode een nachtmerrie geweest. Via deze actie willen we ons medeleven tonen met hun situatie en hen vooral heel veel succes wensen met de heropening.”

Personen op de foto staan voor Cafe

Lokale producten

“De producten zijn allemaal lokaal geproduceerd door de leden van OVAL. Zo zijn er de chrysanten van Rubens, freesia’s van Tesselaar Freesia, lelies van Bianca Lelies en alstroemeria’s van HM Tesselaar Alstroemeria. De tuin- en terrasplanten komen van Gootjes Allplant en Summerville Plants en natuurlijk onze eigen vetplanten van Amigo Plant. Tot slot konden de paprika’s van NH Paprika natuurlijk ook niet ontbreken in de pakketten die we hebben langs gebracht bij de horecabedrijven.”

Gerelateerd