Vanaf het moment dat de economie door de verspreiding van het coronavirus plotseling tot stilstand kwam, zijn de meest actuele data en visualisaties beschikbaar gesteld via de coronamonitor van ArbeidsmarktInZicht. In de periode april/mei heeft het team achter ArbeidsmarktInZicht gesproken met experts op het gebied van de arbeidsmarkt. Wat is hun visie op de situatie? En welke mogelijkheden zien zij tijdens en na de crisis?

De gesprekken, met o.a. inzichten van Gerard Mulder (CEO Textkernel), Barbara Baarsma (Directievoorzitter Rabobank Amsterdam en Hoogleraar Toegepaste Economie aan de UvA) en Ton Wilthagen (Hoogleraar Arbeidsmarkt aan de Tilburg University), zijn gebundeld in een mooi vormgegeven boekje. Binnen deze uitgave vind je actuele vraagstukken en wordt er gereflecteerd op dieper liggende vraagstukken.

Ook wordt via ArbeidsmarktInZicht de meest actuele data en visualisaties over de impact van de coronacrisis beschikbaar gesteld via de coronamonitor. Het doel van deze coronamonitor is om iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling van arbeidsmarktbeleid, te ondersteunen met informatie.

Interesse in een (online) exemplaar van Kansrijk uit de coronacrisis? Meer informatie vind je op de website van ArbeidsmarktInZicht.

Share This