Coronavirus
Livestream

Zorgeloos naar het event van morgen

In de NHNEXT livestream ‘Zorgeloos naar het event van morgen’ zijn Arjen Lemstra, Camilla de Greef en Milo Berlijn te gast.

Als belangrijke spil in de evenementenbranche weet Arjen Lemstra (oprichter van EventSummit en Livecommunity) maar al te goed dat de branche verandert. Veel evenementen hebben in de afgelopen maanden (gedeeltelijk) online plaatsgevonden. Is dit de toekomst?

Aan tafel sluit Camilla de Greeff (Zakelijk Event Manager bij Theater de Kampanje) aan. Aan de start van het nieuwe theaterseizoen spreken zij over hoe we de mensen weer met vertrouwen naar verschillende evenementen krijgen. Vanuit De Kampanje bekijken ze het graag van een positieve kant. Wat is er wél mogelijk? En hoe kunnen we vernieuwende mogelijkheden toepassen?

Ook Milo Berlijn (gedragstrainer en eigenaar Trainmark) denkt hierin mee. Hij is expert op het gebied van menselijke interactie en staat in het theater met zijn eigen show, waarin hij onder andere antwoord probeert te geven op de vraag: ‘Hoe kunnen we op een leuke en spontane manier omgaan met ‘het nieuwe normaal’?’

Wil je meer Livestreams bekijken?

NHNEXT inspireert. Live.

gerelateerd