Energie
Livestream
10-03-2021
 / 14:00 uur

Waterstof: wat zijn de ambities van Noord-Holland Noord?

In de maand maart wordt een drietal NHNEXT livestreams uitgezonden over het thema waterstof. Het doel van deze livestreams, opgezet door Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en New Energy Coalition, is om ondernemers en beleidsmakers in de regio Noord-Holland Noord te enthousiasmeren om met waterstof aan de slag te gaan.

Nadat we jullie vorige week de ins en outs hebben verteld over waterstof, nemen we jullie vandaag mee in de waterstofambities van Noord-Holland Noord. Want die zijn er zeker!

We gaan het onder andere hebben over de Regio Deal, een samenwerkingsverband tussen Rijk en de Noordkop die wordt gezien als een stimulans voor de waterstofeconomie. Daarnaast zijn de ambities van NHN om de Europese Hydrogen Valley status te bewerkstelligen. Wat is hiervoor nodig en waarom juist in Noord-Holland Noord? Frank Brandsen (Business Developer bij New Energy Coalition) komt meer over deze waterstofstrategie vertellen.

Frank is niet de enige expert aan tafel. Jan Willem Langeraar vertelt meer over de waterstofmolen, Marcel Keezer over de ontwikkelingen van vloeibare waterstof en Kees Turnhout over het project Zephyros groene waterstof.

Zoals we al eerder aangaven, de ambities zijn er zeker! Kijk, luister én praat live mee op woensdag 17 maart om 14:00 uur.

Deze livestream wordt mede mogelijk gemaakt door Ontwikkelingsbedrijf NHN en New Energy Coalition.

Wil je meer Livestreams bekijken?

NHNEXT inspireert. Live.

gerelateerd