Energie
Livestream
03-03-2021
 / 14:00 uur

Waterstof: wat moet je weten?

In de maand maart wordt een drietal NHNEXT livestreams uitgezonden over het thema waterstof. Het doel van deze livestreams, opgezet door ONHN en New Energy Coalition, is om ondernemers en beleidsmakers in de regio Noord-Holland Noord te enthousiasmeren om met waterstof aan de slag te gaan.

Om klimaatverandering en opwarming van de aarde tegen te gaan moeten we veranderen. Iets wat hier een grote rol in gaat spelen is waterstof. De komende weken nemen we je mee in een serie livestreams die hier verder op in gaan. Maar wat is waterstof nu precies? En waarom wordt dit de energie van de toekomst genoemd?

Dat gaan we je tijdens deze livestream uitleggen. En niet door zomaar iemand. We hebben honorair hoogleraar Energie & Duurzaamheid, Catrinus Jepma, uitgenodigd om ons meer te vertellen over waterstof. Maar we zijn ook langs The Green Village gegaan, een living lab waar alle betrokkenen rondom duurzame innovaties worden samengebracht zodat de innovatie kan worden ontwikkeld, getest, gedemonstreerd, met opschaling als uiteindelijk doel.

Verwacht een gevarieerde livestream waarbij we hopen je zo helder mogelijk uit te kunnen leggen wat waterstof is en hoe het precies werkt. Kijk je mee op woensdag 3 maart om 14:00 uur?

Deze livestream wordt mede mogelijk gemaakt door Ontwikkelingsbedrijf NHN en New Energy Coalition. 

Wil je meer Livestreams bekijken?

NHNEXT inspireert. Live.

gerelateerd