Energie
Livestream
17-03-2021
 / 14:00 uur

Waterstof & mobiliteit: zitten we op de juiste weg?

In de maand maart wordt een drietal NHNEXT livestreams uitgezonden over het thema waterstof. Het doel van deze livestreams, opgezet door Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en New Energy Coalition, is om ondernemers en beleidsmakers in de regio Noord-Holland Noord te enthousiasmeren om met waterstof aan de slag te gaan.

In de laatste livestream van deze Waterstof serie kijken we naar waterstoftoepassingen binnen de mobiliteit. Wat is er al mogelijk? En toepassingen die nog niet mogelijk zijn; wat is ervoor nodig om dit wél van de grond te krijgen?

Om antwoord op deze vragen te krijgen gaan we in gesprek met sprekers die hier al langere tijd mee bezig zijn. Om jullie als kijker een goed beeld te geven van de mogelijkheden hebben we video’s laten maken. Eén van de video’s is opgenomen bij Holthausen. Zij laten zien wat allemaal al kan en hoe zij de opkomst van de waterstofvoertuigen zien.

Daarnaast de vraag: kan de overheid hier ook een rol in spelen? Wim Joosten, programmamanager energie-innovatie bij Regio Alkmaar, is te gast om hierover te praten. Daarnaast zijn we ook langs gemeente Groningen gegaan om ook te filmen. Hoe zijn zij aan de slag gegaan met waterstof?

Kijk en praat live mee op woensdag 17 januari om 14:00 uur.

Ben je na het zien van deze livestream enthousiast geworden over waterstof & mobiliteit? Meld je dan aan voor de Masterclass Energy for Sustainable Mobility van Energy Delta Institute. Klik hier voor meer informatie hierover. 

Deze livestream wordt mede mogelijk gemaakt door Ontwikkelingsbedrijf NHN en New Energy Coalition. 

Wil je meer Livestreams bekijken?

NHNEXT inspireert. Live.

gerelateerd