Innoveren
Livestream
02-07-2020

Nieuwe uitdagingen vragen om nieuwe denkers; studenten brengen nieuwe inzichten

In de NHNEXT livestream ‘Nieuwe uitdagingen vragen om nieuwe denkers; studenten brengen nieuwe inzichten’ zijn Richard Oerlemans, Jan de Zoeten en Jur Stam te gast.

Er is veel gaande, voor de ene sector gouden tijden als nooit te voren, voor velen de moeilijkste tijden. Hoe kijk je naar de toekomst? Welke keuzes maak je voor je bedrijf. Hand op de knip met focus in overlevingsstand? Of heb je vertrouwen in de toekomst en zoek je mogelijkheden om wendbaarder te worden, te vernieuwen, sterker uit deze fase te komen? Nieuw talent is altijd een uitdaging om te vinden en te ontwikkelen.

Daarom is het juist in deze tijd van belang om jong talent te koesteren en hun frisheid toe te voegen aan je organisatie. In deze livestream gaan Jan de Zoeten, research directeur RR Mechatronics en student technische bedrijfskunde Jur Stam met elkaar in gesprek onder leiding van Richard Oerlemans, vestigingsdirecteur Hogeschool Inholland Alkmaar.

Jan zal vertellen wat hun overwegingen zijn om ook in deze tijd met studenten te werken en hen stageplaatsen te bieden. Jur zal zijn ervaringen delen. Jur was bovendien één van de organisatoren van Mix & Match Digital, hét event voor de bedrijven in de regio en studenten om elkaar te vinden voor stages; normaal een groots evenement, dit jaar online

Wil je meer Livestreams bekijken?

NHNEXT inspireert. Live.

gerelateerd