Energie
Livestream
22-02-2021
 / 14:00 uur

NHN op de kaart in Den Haag: in gesprek met Agnes Mulder

In het kader van de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart, gaat de regio in gesprek met een aantal (kandidaat)-Kamerleden over hot topics in de regio Noord-Holland Noord. Vandaag is Thijs Pennink gespreksleider en geeft hij het woord aan Agnes Mulder, Edward Stigter, Jacoba Bolderheij en Martijn Kleverlaan.

Poort naar een CO2-vrije waterstofeconomie

Nederland staat voor een enorme opgave. De komende decennia moeten grote stappen gezet worden om de doelen gesteld in het Klimaatakkoord te halen en de transitie te maken naar een CO2-neutrale energie opwekking. De doelen en richting zijn vastgesteld, nu ligt er vooral een groot implementatie vraagstuk. De regio Noord-Holland Noord, en de haven van Den Helder in het bijzonder, kan een forse impuls geven aan de nationale ambitie om een CO2-vrije economie te realiseren.

Onder leiding van Thijs Pennink gaan we het gesprek hierover voeren met Tweede Kamerlid Agnes Mulder, gedeputeerde van de provincie Noord-Holland Edward Stigter, directeur van de Port of Den Helder Jacoba Bolderheij en Energy Transition Manager bij de NAM Martijn Kleverlaan.

Wil je meer Livestreams bekijken?

NHNEXT inspireert. Live.

gerelateerd