Innoveren
Livestream
17-02-2021
 / 16:00 uur

Lancering Werkplaats Digitaal Ondernemen

In de NHNEXT livestream ‘Lancering Werkplaats Digitaal Ondernemen’ wordt een interessant project gelanceerd waarin studenten aan de slag gaan met digitaliseringsvraagstukken van ondernemers.

Ben jij MKB-ondernemer in Westfriesland en wil je jouw bedrijf voorbereiden op de toekomst? Dan is de Werkplaats Digitaal Ondernemen misschien wel iets voor jou. Je gaat via de werkplaats samen met studenten van Hogeschool Inholland en het Horizon College aan de slag met automatisering, online marketing en het analyseren van data.

Ondernemers generen veel data, maar door een gebrek aan kennis, geld en tijd worden deze data niet of nauwelijks geanalyseerd. Gevolg is dat digitalisering en dus de groei achterblijven in het midden- en kleinbedrijf (MKB). Onderwijsinstellingen brengen binnen een nieuwe digitale werkplaats kennis in, over de huidige technieken en technologieën. MKB-bedrijven leren binnen de werkplaats van de aangesloten kennisinstellingen.

Heb jij een data-vraagstuk of -uitdaging en ben je klaar om een digitaliseringslag te maken of ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer informatie over het project?

Kijk dan mee naar de online kick-off op woensdag 17 februari van 16.00 – 17.00 uur. Tijdens deze kick-off wordt door onze sprekers meer verteld over de Werkplaats Digitaal Ondernemen.

Samenwerking
Werkplaats Digitaal Ondernemen is opgestart vanuit een samenwerking van onder andere Hogeschool Inholland, Horizon College, de Westfriese Bedrijvengroep, het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en ACE-incubator.

Wil je meer Livestreams bekijken?

NHNEXT inspireert. Live.

gerelateerd