Innoveren
Livestream
04-02-2021
 / 12:00 uur

Circulair geld verdienen, deze ondernemers doen het!

Tijdens de Week van de Circulaire Economie worden er elke dag livestreams uitgezonden met betrekking tot dit thema. Vandaag op het programma: Circulair geld verdienen, deze ondernemers doen het!

In de Week van de Circulaire Economie komt NHNEXT elke dag met een livestream over een onderwerp dat hiermee te maken heeft. Op donderdag 4 februari om 12:00 uur gaan we het hebben over de financiering van circulair ondernemen. Arthur Tolsma treedt op als gespreksleider en gaat in gesprek met Megaidi Pinas, die met haar bedrijf Borrow a Brand de eerste stappen heeft gezet naar een circulaire business case. Hoe pakt zij circulair ondernemerschap aan?

Hogeschool Inholland helpt ondernemers met een circulaire business case en doet daarnaast onderzoek naar het financieren van eco-innovaties. Pieter van der Hoeven is docent bij Inholland en vertelt je er samen met één van zijn studenten graag meer over.

Ook Marten de Vries sluit aan bij deze livestream. Hij brengt de circulaire programma’s in die de Provincie aanbiedt aan ondernemers om ze te helpen bij circulair ondernemen. Voorbeelden hiervan zijn PIM (Programma Investeringsgereed MKB), GO!-NH en CIRCO.

Wil je meer Livestreams bekijken?

NHNEXT inspireert. Live.

gerelateerd