Toerisme
Livestream
01-04-2021
 / 14:30 uur

Aftrap toeristisch seizoen 2021

In deze NHNEXT livestream waarin we het toeristisch seizoen 2021 aftrappen zijn Ellen Klaus, Stephan Warnik, Mats Boots, Renee van Hasselt, Michiel Beemster en Peter Timmermans te gast.

Ondanks dat we nog steeds in een gekke tijd leven kijken we met NHNEXT graag alvast vooruit. Zo net voor het Paasweekend trapt NHNEXT in samenwerking met Holland Boven Amsterdam het toeristisch seizoen 2021 af vanuit het Zuiderzeemuseum! Gespreksleider Ellen Klaus gaat in gesprek met verschillende ondernemers uit de regio. Hoe zien zij de toekomst tegemoet?

De livestream wordt op de mooie locatie van het Zuiderzeemuseum opgenomen, waar de directeur Stephan Warnik graag meer over vertelt (liever lezen? Lees dan hier zijn verhaal over het Zuiderzeemuseum). Hij gaat het gesprek aan met Renee van Hasselt die schipper is op een charterzeilschip en Michiel Beemster die zijn eigen evenementenbureau heeft. Hoe denken zij over het belang van samenwerking? Spelen arrangementen hier een grote rol in?

Daarnaast gaan we het ook over de mooie omgeving van Noord-Holland Noord hebben. Ellen Klaus weet meer te vertellen over het themajaar 2021: Ode aan het Landschap en uiteraard mogen daar de mooie tulpen niet in ontbreken. Mats Boots is mede-eigenaar van tulpentekoop.nl waar hij producten aanbiedt die rechtstreeks bij de kweker vandaan komen. Ook kijken we samen met Peter Timmermans, interim directeur van Stichting Marketing Enkhuizen, naar het toeristisch seizoen in 2021.

Wil je meer Livestreams bekijken?

NHNEXT inspireert. Live.

gerelateerd